20 Ağu 2016 Yasaklandı #1 sweethack S Onaylı Üye Katılım 20 Ağu 2016 Mesajlar 118 Tepki puanı 49 9 HİZMET YILI :exclamation: Yardım :exclamation:Aga Bu Cpp Öğrenen Bilen arkadaşlar Afedirsiniz İnsanmı Bilmiyorum. 1 HAFTADIR NETTE Araştırıyorum Bu Cpp ı Bi Bok Anlamadım Yeminle . Nette Yazıyor Cpp Basit Program Yapma Diye Yemınle 10.cu Sınıf Matematık Derslerı O kadar Zor degıl . Bana Bu Cpp Öğretecek Bir Arkadaş Abi Yokmu ?Cok İstiyorum Ögrenmeyı Ama Cidden adamların anlatmasındanmı Yoksa Bendenmi Kaynaklanıyor Bılmıyorum . Cpp ogrenmek ısdıyorummm ( Yardım Edin !
:exclamation: Yardım :exclamation:Aga Bu Cpp Öğrenen Bilen arkadaşlar Afedirsiniz İnsanmı Bilmiyorum. 1 HAFTADIR NETTE Araştırıyorum Bu Cpp ı Bi Bok Anlamadım Yeminle . Nette Yazıyor Cpp Basit Program Yapma Diye Yemınle 10.cu Sınıf Matematık Derslerı O kadar Zor degıl . Bana Bu Cpp Öğretecek Bir Arkadaş Abi Yokmu ?Cok İstiyorum Ögrenmeyı Ama Cidden adamların anlatmasındanmı Yoksa Bendenmi Kaynaklanıyor Bılmıyorum . Cpp ogrenmek ısdıyorummm ( Yardım Edin !