Cadılar Bayramı İçin Kostüm Ve Kostüm Satan Mağaza Önerisi [0-1500TL]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
31 Ekim'de Haloween partisine Eskişehir'e gidicez. 2 kız 2 erkek şeklinde, birbirimizden bağımsız kostümler giyiyor olucaz. Ben libidolu ve karizmatik gözükmek istiyorum bunun için vücudum çok müsait, estetik bir vücuda sahibim hali hazırda spor yapıyorum fiziğimi ön plana çıkarabilecek bir kostüme ihtiyacım var fakat bunu yaparken de karizmamı düşürsün istemiyorum, Türkiye'de cadılar bayramı çok fazla kutlanmıyor, belirli başlı yerlerde kutlanıyor o yüzden kostüm bulmak zorlaşıyor, bütçe de belli internetten söylemek zor oluyor. Öncelikle tandığınız güvendiğiniz kaliteli malzeme satıyor dediğiniz bir shop varsa İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevresinde yoruma yazarsanız sevinirim şayet yoksa daha önceden alışveriş yaptığınız veya güvendiğiniz bir mağazayı bana atarsanız sevinirim.

Not: Kostüm satan mağaza yerine kostüm fikrinizi yazabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Knk bence vampir kostümü giy hem vücutlu görünürsün hemde güzel durur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
2 kız icin onerim cadı kostumu 2 erkek icin onerim palyanco kostumu bence bunlar ii olur

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Üniversitedeki kostüm partisine arkadaşımla birlikte gitmiştik. O saçını kestirip Agent 47 olmuştu ben siyah spor atlet giyip Baki olmuştum.. Hem ucuza çözdük hemde ilgi çekici oldu

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kedi kostumu giyip foruma fotoğraf atmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...