Caitlyn Maçın başından beri nasıl kasılmalı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, konunun başında belirttiğim gibi daha yeniyim ve öğrenmek istiyorum. Nasıl bir başlangıç yapmak uygun olur bu kahramana ? Minyon mu? yoksa Ormanda hangi yaratıkları kesmek gerek.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
caitlyn nin hasarı early de çok yüksek olduğundan çok fazla farma oynamaya gerek yok cait oynuyorsan oyunu early de bitirmen gerekir :D

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Caitlyn'in rota üzerinde inanılmaz bir baskısı var çünkü cogu adc menzilini geçebilir, Bunu kendi yararınıza nasıl kullanacağını bilir, rakip ne zaman bir minyonu toplayacaksa otomatik saldırı ile ona bastırır ve düşene kadar yapmaya devam edersiniz. , angaje olmaktan korkmayın çünkü angajmanlardan çıkmasını ve mümkün olduğunca çok tuzağa düşmesini kolaylaştıran E'sine sahip

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
scale olduğu için farm yapmak daha işine yarar ama ben agresif oynamayı daha çok seviyorum diyorsan yanına pantheon naut gibi supportlar alıp agresifte oynayabilirsin , fakat yeniysen farm yapmak en iyisi bu arada oyun başı en yüksek menzil caityln de olduğu için rakiplerini minyona son vuruş atmaya gelirken dürtmeyi de unutma , iyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
çok teşekkür ederim önerileriniz fikirleriniz için dediklerinizi aklıma yazdım Seviyorum ya keskin nişancı tipi uzaktan saldırılara kritik vurmak saldırı hızıyla çoşmak

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
caitlyn ile e combosu yapıp supun ignita atarsa kazanırsın lane minyona vururken adamıda dürt

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
farm yap menzilden dolayi avantajlisin. durt adamlari surekli lane kolay kazanirsin boyle

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
evet çok kez tuzaga düşürdüm supun ignita dediğin nedir ona göre kullanırım :)
kanka sup dediğim senin yanındaki destek rolündeki oyuncu, o oyuncu tutuşturu sen eğer güzel combo yaparsan combo yaptığın rakibe atar ve otomatik olarak adamı öldürmüş olursunuz. Karşıdaki adamın şifası canını kurtarmazsa tabi

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kanka sup dediğim senin yanındaki destek rolündeki oyuncu, o oyuncu tutuşturu sen eğer güzel combo yaparsan combo yaptığın rakibe atar ve otomatik olarak adamı öldürmüş olursunuz. Karşıdaki adamın şifası canını kurtarmazsa tabi
hıımm anladım destek olsa daha güzel olur tabi :)

Üye
8 HİZMET YILI
sakin kil ala bıldıgın de al farmla ve menzılın uzun kullansan ıyı olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Alacağın itemleri bulmak için google'ye caitlyn build yaz veya blitz yükle

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
early gamede 3 lv kadar gayet sakin oynayıp sonra taretler ile oynacaksın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...