En basit insan bile şuan kaynak kodlarına ulaşabiliyor ama bizim rito da itlik var az , bekliyor böyle bir şeyi bence çünkü C/Program Files/Riot Vanguard yazınca ulaşabiliyoruz uygulamayaMümkün değil bence. Oyunun hile koruması aşırı gelişmiş kapattığın zaman sana bilgisayarı yeniden kapatıp açmaya zorluyor. Açığı bulunabilir ama çok küçük bir açık olur bence
Var ve kendimde kulandım kulanıyorumda ama tespit ediliyor bir şekilde illazaten oyunun hilesi var diye duymuştum ama kesin bir bilgim yok oyun daha çok yeni illa çıkacaktır sabırlı olmak lazım
Yakalandılar bile 2 gün önce wawe geldi 5 tane hesabım gittibende şeyi merak ediyorum paralı hileler neden yakalanmıyor
Başta cs hilelerinede imkansız dedilerKanka o dedigin biraz imkansız
Hocam neredeyse open source heriflerin anticheati zorlasak bir şey çıkabilir belkiaklıma geldi de o kadar güncelleme geliyor oyuna betada iken sürekli güncel bir oyun yemezler
Ama cs ile ilgilenmediler reis riot ilgileniyorBaşta cs hilelerinede imkansız dediler
Hocam diyorum open source da çıkarırsak şimdi çıkarmalıyız çok ağır darbe vururuz yaptıktan sonra anlaşılır bunların sistemi tutamaz sonra kimse bizim heykırlarıAma cs ile ilgilenmediler reis riot ilgileniyor
Sende haklısın ama onada ekip lazım dostumHocam diyorum open source da çıkarırsak şimdi çıkarmalıyız çok ağır darbe vururuz yaptıktan sonra anlaşılır bunların sistemi tutamaz sonra kimse bizim heykırları
Benim bilgim buna yetmedi denedim de çözemedim sistemi bu sadece öneri belki bizim pika reis görür belki mesajı veya başkasına ilham olurSende haklısın ama onada ekip lazım dostum
Bencede reis birilerinin el atması lazım bu durumaBenim bilgim buna yetmedi denedim de çözemedim sistemi bu sadece öneri belki bizim pika reis görür belki mesajı veya başkasına ilham olur
Post automatically merged:
Bu arada niyetim mevlana açayım öldürem herkesi değil çok değişik geldi pc yi açıyoruz kapatana kadar zorunlu vanguard açık duruyor düzeltmeleri lazım hak ihlali resmen bu bir uyarı gibi olacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?