Çalınan Instagram hesabı nasıl kurtarılır?

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kardeşimin Instagram hesabı çalındı. Kayıt olurken ki telefon numarasını girerek geri aldım fakat e-posta adresi eklemişler ve 5 dakika sonra 2 faktörlü doğrulama ekleyip hesabı geri aldılar. Telefon numarasını girdiğimde, iki faktörlü doğrulama istiyor fakat ulaşamıyorum. Nasıl geri alabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
destek hattına yazmayı dene,hızlı geri dönüş yapıyorlar muhtemelen 1-2 gün içerisinde alırsın

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sürekli olarak hesaba giriş yapmaya çalış bir süre sonra hesap askıya alınacaktır ve bu durumda iken telefon numarası ile hesabı kurtarabiliyorsun ama eğer onu yapamazsan destek ekibine ip adresini ver o şekilde kendini doğrulayıp hesabı geri alırsın. Hesaba ilk hangi ip üzerinden girildiğine ve çoğunlukla hangi ip ile kullanıldığına bakıyorlar.

Üye
2 HİZMET YILI
eski e mailine çevirirler hesabı şifremi unuttum kısmından sonra e postamı da unuttum de formdan yazarsan mail yoluyla ulaşırlar

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka forum atacan bilgilerin doğruysa yardım ediyorlar zaten mail istiyor giriyon sonra mailine bildirim geliyo onaylandı onaylanmadı diye

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hile kullanırsın ban yersin anlarım abi Instagram çaldırmak ne hangi devirde yaşıyoruz. İnstagram ın hızlı diye 1 2 gün içinde cevap vermesine de vohhh yani. Takipçisi çokmuydu ? Yeni hesap açmak daha mantıklı sanki...