Belki birine faydam dokunur diye bilmeyen varsaDiğer bilgileri doğru verdiysen zaten alabilirsin hesabı,marifet nerde anlamadım ?
ya benimde aslında pubg ets full dlc ats full dlc assetto full dlc vardı onlar umrumda değil sadece cs ye üzülürdümşuana kadar hiç yaşamadım hesap çalınma falan umarımda yaşamam emeklerin gidiyo sonuçta ama kolay kolay çalamazlar gibime geliyo
benimde zaten ilk gmailim kayıtlıydı çalan akıllı değiştirmişBen ilk kullandığım maili unutunca bir şey yapamamıştım, öyle kötü olmuştu benim için. Şifren vs. nasıl değişmiş, o da ilginç.
Daha önce karttan para yatırdıysan destek ile konuş kart bilgiler vs vs belki alırsın.Ben gmailimi unuttum kullanıcı adı şifremi biliyorum onu nasıl yapabilirim .
Aynen ya gitseydi iyi patlardımHesap çalınma olayı çok can sıkıcı bir durum ya. Siz iyi kurtarmışsınız.
Eyvallah sağolBu aralar böyle konular açtılar nasıl çalınan hesabı geri alırız diye umarım görürler ve faydalanırlar teşekkürler dostum
yanliz 2.faktör doğrulama ile alakalı hiçbirşey kayıtlı değildi bide ben marifet gibi anlatmadım bilmeyenler belki bu yöntemle kurtarabilir diye yazdımZaten bu standart iki adımlı doğrulama ile geri alınan bir kurtarma keramet sende değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?