- Yasaklandı
-
Banlı Üye
ödemeyi o yapmamış kardeş alamazAlakası Bile YOK Alabilir Kredi Kartı Bilgileri Vs Ödeme Bilgilerini Verirse Rahatlıkla Alabilir
ben kontrol ettim kayıtlı kredi kartı fln yok hiçbirşeyAlakası Bile YOK Alabilir Kredi Kartı Bilgileri Vs Ödeme Bilgilerini Verirse Rahatlıkla Alabilir
ödemeyi ben yapmadım ama takasda aldım hesabı kayıtlı kredi karti vb hiçbirşey yokdu telefon flnda yokdu sadece mail vardıödemeyi o yapmamış kardeş alamaz
kardes çalınmadan önceki gmail ve steam sifresi bende ve steamı kitledim adam suan o steama giremiyor kendi ipmden kitlediğim için belki geri alabilirmiyimGmail yada telefon varsa alırsın Yada nezaman kurduğun tarihlede steam hesabında neler vardı ? oyun olara
adama guvendim verdim ama eposta fln deisti ama deismeden onceki eposta fln bende talep attım steam aKnk Steam Guard Varsa Sıkıntı Yok Ama Arkda Linke Tıklayıp Hesap Çalınmıştı Geri Aldı
Alabilirsin Belki Benimde Anahtar Dolandırıldım Csgo Talep Ettim 6 Aydır Dönen Yokadama guvendim verdim ama eposta fln deisti ama deismeden onceki eposta fln bende talep attım steam a
sagol kardesim yok talep attım dönüş olmadı halaGeçmiş olsun kardeşim halledebildinmi
Tez zamanda elinde olur umarımsagol kardesim yok talep attım dönüş olmadı hala
Ticket Açben kontrol ettim kayıtlı kredi kartı fln yok hiçbirşey
açtm ztn steama cvb gelmediTicket Aç
Bekle bakalım dönücekler mi.açtm ztn steama cvb gelmedi
Hesabımı çaldın bende geri aldım yalancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?