aynen bu olabilirGmail adresi ve şifresini hatırlıyor ise orada telefonumu bul özelliği var oradan nerede olduğunu detaylı olarak görebilirsiniz.Bu arada çok geçmiş olsun
Abi gine telefonu çalınmıştı babamın, savcılığa verdik adamlar kılını kıpırdatmıyor anladınmıtelefonunda GPS uygulaması varsa farklı bir telefondan takip ederek bulurdun açtıkları anda fakat kapalı tutarlarsa bulamassın onun dışında kendi başına bir şey yapamassın burada polis devreye giriyor bunu sormanda biraz saçma olmuş türk polisi ne diye duruyor vakit kaybetmeden polisi aramışsındır inşallah
evet ben yaptım çünküAbi adamlar telefonu babamın cebinden çalmışlar Telefonu kim bulucak satarlar
Post automatically merged:
Onun için O telefonun internete bağlanması gerekmiyormu ? Birde adamlar şifreyi açmdan telefonu resetleyebiliyorlarmı
ben bunu kaydettim kardeşim saolasınRızası dışında mobil telefonu elinden çıkan vatandaşların öncelikli olarak BTK bünyesinde 7/24 hizmet veren Bilgi ve İhbar Merkezi’ne ait 0 312 294 94 94 numaralı telefonu arayarak, 15 haneli IMEI numarasını, kimlik bilgilerini ve telefonunu en son kullandığı zamanı bildirmesi gerekir.
Bilgi ve İhbar Merkezi’ne cep telefonu en son kullanılan hattın yasal sahibi tarafından verilmesi gereken bu bilgilerin abonesi olduğunuz en son işletmeciniz tarafından doğrulanması durumunda ilgili telefon iletişime kapatılılır.
Bilgi ve İhbar Merkezine ihbar edilen telefonlara, cihazın en yakın kolluk kuvvetine teslim edilmesi yönünde yasal uyarı SMS’i gönderilir. Böylece, kayıp veya çalıntı olması nedeniyle iletişime kapatılan telefonun başka bir SIM kartı takılarak kullanılmasının önüne geçilir.
İhbarın hızlı bir biçimde yapılabilmesi için telefonunuzun IMEI numarasını bilmeniz gerekir. Mobil telefon cihazınıza ait IMEI numarası, mobil telefonlardan *#06# tuşlarına basılarak öğrenilebilir ve bu numara ihtiyaç olduğunda ulaşabilecek bir yere not edilmelidir.
Çalınan veya kaybolan cep telefonu cihazınızın üzerinde bulunan kendi SIM kartının kullanılmasını engellemek için ise abonesi olduğunuz GSM operatörünüzü arayarak, cep telefonu hattınızı da kapattırmanız gerekir.
Hırsızlık, gasp ve kapkaç gibi durumlar söz konusu ise savcılıklara, ikametgahınıza veya olayın gerçekleştiği ilçe emniyet müdürlüğüne başvurularak şikayetçi olmalısınız. Savcılık veya emniyet müdürlüğüne başvurmanızın ardından resmi süreç başlatılır.
Cihazı tekrar kendisine iletilen veya bulunan kişilerin telefonunu hangi yolla kapattırdı ise (bilgi ve ihbar merkezi veya savcılık üzerinden) aynı yolla tekrar iletişime açılır. Yani telefon ile ihbarda bulunduysanız yine Bilgi İhbar Merkezinin aramanız, savcılık talimatı ile ihbarda bulunduysanız cihaz bulununca yine savcılığa başvurmanız gerekir.
aynenEn iyi yöntem polise gidip şikayet etmen olacaktır.
aynen bu arkadaş doğru söylüyor ama telefon parçalanmış olabilirPolis var onlara verin seri numarası ıp adresı fılen kendılerı nerede oldugunu bulurlar..(geçmiş olsun)
Sabah Çalındı Niye parçalasın Ya satar yada resetler kendi kullanıraynen bu arkadaş doğru söylüyor ama telefon parçalanmış olabilir
Adam telefonu gerek almak istiyortelefonu karakola verirsen bloke ediyolar telefonu
numarayı demek istedim ama neyse.Adam telefonu gerek almak istiyor
Post automatically merged:
Geçmiş olsun kardeşim :/
Hayır anladım onu numarayı bloke etseler telefon kulanılmaz adam tekrar geri almak istiyor telefonununumarayı demek istedim ama neyse.
tamamda polisler geri açıyolar arkadaşımdan biliyorumHayır anladım onu numarayı bloke etseler telefon kulanılmaz adam tekrar geri almak istiyor telefonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?