Çalışan bir kızı nasıl etkileyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Geçenlerde bir kız gördüm Turkcell'de. Kız ama taş gibi. Her erkeğin düşeceği seviyede güzel. Kızı birkaç arkadaşa sordum. Sıradan kahve içmeye davet et merhaba diye konuşmaya başla tarzında etkileyebileceğin birisi değil. Güzel olduğundan bunu daha önce çok şımarttıklarını varsayıyorum. O yüzden güzel birkaç taktik önerirseniz sevinirim. Buna benzer bir durum daha önce yaşamıştım. Her hafta maus klavye kırdığım dönemlerdi. Vatan Bilgisayardı galiba bir tane güzel bir kız çalışıyordu. Bende diyordum 5-10 lira fazla olsun her gittiğimde o kızla muhabbet eder düşürürüm falan demiştim. Kız bir gün neden sürekli maus klavye kulaklık gibi şeyleri hep en ucuzlarını alıp her hafta tekrar tekrar aldığımı sordu. Kızda benden hoşlanıyormuş. Lol oynuyorum. Cevabını verdikten sonra birdahaki maus almaya gittiğimde kızı orada görememiştim. Kız galiba deli bu bundan uzak durmalıyım diye işi bırakmış olabilir. Ciddi işe yarayacak Himym tarzı çılgın taktiklere açığım. Ama bu söylediğim işe yaramıyor denenmemeli. Tavsiyeleri bekliyorum.

ÖNEMLİ !
Sıradan kahve içmeye davet etme çiçek çikolata turkcelle bağlan hayata hat al gibi taktikler daha önce benden eli yüzü daha düzgün daha komik eğlenceli kişiler tarafından denenmiş ve başarısız olmuştur. O yüzden uçuk kaçık şeyler söyleyin ki işe yaramazsa da red yerken eğlenirim.
(Çoğu kişi konuyu tam anlamamış o yüzden ekliyorum.)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka dikkatini çekmeye çalış başarabilirsen kibarda konuşup tanışıp ilerletebilirsin :D doğaçlama

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
zaman ve emek ile iltifat et korkmadan yaklaşman lazım burada alfa sensin aslan ama zaman ve emeğin sevgilisi olduğunu öğrenince boşa gidebilir

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Geçenlerde bir kız gördüm Turkcell'de. Kız ama taş gibi. Her erkeğin düşeceği seviyede güzel. Kızı birkaç arkadaşa sordum. Sıradan kahve içmeye davet et merhaba diye konuşmaya başla tarzında etkileyebileceğin birisi değil. Güzel olduğundan bunu daha önce çok şımarttıklarını varsayıyorum. O yüzden güzel birkaç taktik önerirseniz sevinirim. Buna benzer bir durum daha önce yaşamıştım. Her hafta maus klavye kırdığım dönemlerdi. Vatan Bilgisayardı galiba bir tane güzel bir kız çalışıyordu. Bende diyordum 5-10 lira fazla olsun her gittiğimde o kızla muhabbet eder düşürürüm falan demiştim. Kız bir gün neden sürekli maus klavye kulaklık gibi şeyleri hep en ucuzlarını alıp her hafta tekrar tekrar aldığımı sordu. Kızda benden hoşlanıyormuş. Lol oynuyorum. Cevabını verdikten sonra birdahaki maus almaya gittiğimde kızı orada görememiştim. Kız galiba deli bu bundan uzak durmalıyım diye işi bırakmış olabilir. Ciddi işe yarayacak Himym tarzı çılgın taktiklere açığım. Ama bu söylediğim işe yaramıyor denenmemeli. Tavsiyeleri bekliyorum.
Hattını türkcelle taşımak :panhype::peepoCryv2:

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hat alma bahanesiyle girersen bir kaç soru sor biraz güldürürsen gerisi geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çekingen gibi davran konu başlatcak şeyler yap.Sana merakı varsa konuşur , onun harici konuşmazsa olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Klasik yönetmlerden nefret ederim. Genelde reddedilmeni sağlar o yüzden daha uçuk kaçık şeyler söylerseniz sevinirim. Olmazsa da en azından eğlenceli bir şey denemiş olurum. Kız 10 üzerinde 9.9'luk yani. Sevgilisi yok bu arada. Ama kaybettiğim her an sevgili yapma ihtimalini arttırıyor.
Post automatically merged:

Klasik yönetmlerden nefret ederim. Genelde reddedilmeni sağlar o yüzden daha uçuk kaçık şeyler söylerseniz sevinirim. Olmazsa da en azından eğlenceli bir şey denemiş olurum. Kız 10 üzerinde 9.9'luk yani. Sevgilisi yok bu arada. Ama kaybettiğim her an sevgili yapma ihtimalini arttırıyor.
Hz. Yasuo'nun küfürlü replikleri ile sahilde kız düşürmüşlüğüm ve himym'daki cin ovalama taktiği gibi uçuk kaçık şeylerle kız düşürmüşlüğüm var ona göre her şekle girerim yani bilginize.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Paket yaptırmak istiyorum ama arayacağım kimse yok numaranı versene :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
önce turkcelli ol hayat bağlan sonra kızın sevebileceği şeyler yap ve onu şaşırt çünkü kadınlar özel olanı sever

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
KNK arkadaşıyla tanış ve ordan yürü

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
instasını iste knka sanalda daha rahat konusursun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
instasını iste knka sanalda daha rahat konusursun
Özgüven ile alakalı hiçbir problemim yok. Diyorum ya sahilde kızı dönen y....k saldırı, isa musa sen bizi kutsa diyerek tavladım diye. Olay rahat konuşmak değil. Olay tamamen öyle bir şey yapıcam ki woah dicek. Sorun şu ki, şimdiye kadar o kadar fazla şey denedim ki artık elimde fikir çok az kaldı. Himym'da gördüğüm hemen hemen her taktikle kız tavladım. Astronot taklidi yapmadım bitek onuda TR şartlarında inandırmak imkansız o yüzden. Hatta geçen yaz gittiğim çoğu gece kulübü ve bardan bu taktikler yüzünden atılmıştım artık almamaya başladılar bazıları beni.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
karakterine bağlı. düzgün birisiysen düzgün bir şekilde. şakalı birisiysen şakalı bir şekilde konuyu açacaksın. böylece sadece kendine uygun kişiler sana olumlu cevap verir.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bı kahve içmeye çıkabilirsin çiçek verebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Onu bunu bilmem ama turkcell mobil verisi ilginç bir farkla diğer operatörlerden daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Onu bunu bilmem ama turkcell mobil verisi ilginç bir farkla diğer operatörlerden daha iyi
Dimi? Dağda köyde her yerde çekiyor çok ilginç bir şekilde. O yüzden yaklaşık bir 7-8 senedir Turkcelliyim. Sadece paketler biraz fazla tuzlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...