Onaylı Üye
Geçenlerde bir kız gördüm Turkcell'de. Kız ama taş gibi. Her erkeğin düşeceği seviyede güzel. Kızı birkaç arkadaşa sordum. Sıradan kahve içmeye davet et merhaba diye konuşmaya başla tarzında etkileyebileceğin birisi değil. Güzel olduğundan bunu daha önce çok şımarttıklarını varsayıyorum. O yüzden güzel birkaç taktik önerirseniz sevinirim. Buna benzer bir durum daha önce yaşamıştım. Her hafta maus klavye kırdığım dönemlerdi. Vatan Bilgisayardı galiba bir tane güzel bir kız çalışıyordu. Bende diyordum 5-10 lira fazla olsun her gittiğimde o kızla muhabbet eder düşürürüm falan demiştim. Kız bir gün neden sürekli maus klavye kulaklık gibi şeyleri hep en ucuzlarını alıp her hafta tekrar tekrar aldığımı sordu. Kızda benden hoşlanıyormuş. Lol oynuyorum. Cevabını verdikten sonra birdahaki maus almaya gittiğimde kızı orada görememiştim. Kız galiba deli bu bundan uzak durmalıyım diye işi bırakmış olabilir. Ciddi işe yarayacak Himym tarzı çılgın taktiklere açığım. Ama bu söylediğim işe yaramıyor denenmemeli. Tavsiyeleri bekliyorum.
ÖNEMLİ !
Sıradan kahve içmeye davet etme çiçek çikolata turkcelle bağlan hayata hat al gibi taktikler daha önce benden eli yüzü daha düzgün daha komik eğlenceli kişiler tarafından denenmiş ve başarısız olmuştur. O yüzden uçuk kaçık şeyler söyleyin ki işe yaramazsa da red yerken eğlenirim.
(Çoğu kişi konuyu tam anlamamış o yüzden ekliyorum.)
ÖNEMLİ !
Sıradan kahve içmeye davet etme çiçek çikolata turkcelle bağlan hayata hat al gibi taktikler daha önce benden eli yüzü daha düzgün daha komik eğlenceli kişiler tarafından denenmiş ve başarısız olmuştur. O yüzden uçuk kaçık şeyler söyleyin ki işe yaramazsa da red yerken eğlenirim.
(Çoğu kişi konuyu tam anlamamış o yüzden ekliyorum.)
Son düzenleme: