Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi birkaç şey yazıcam. Aklında belki bazı sorular vardır ya da bilmediğin şeyler olabilir onları cevaplandırmak için. İlk olarak hile yaptığını fazla belirtmezsen hiçbir şekilde ban yemezsin. VPN kullan çünkü ban atarlarsa sadece ip ban atıyorlar hwid ban yemek için condo ya da scam oyunları gibi şeyler paylaşman lazım bunları yapmazsan zaten hwid ban yemezsin. Script ararken v3rmillion.com ya da robloxscripts.com'dan ara. Youtubedaki scriptlerde genellikle robux stealer ya da malware oluyor. Pastebindeyse script başka tabii. Bir şey indirmeni istemiyorsa o scripti istersen robux olmayan bir hesapta deneyebilirsin. V3rm'ı sadece script aramak için kullan çünkü community aşırı toksik ve drama kaynıyor. Hiç bulaşmamanı tavsiye ederim. Executor olarak paypal olmadığı için ülkede, synx gibi exploitler hayal oluyor. Alabildiğin güvenilir paralı tek exploit sirhurt o da robuxla. Sirhurt'ın sahibi birazcık sorunlu fakat exploit gerçekten iyi. IP gibi şeyleri paylaştığı söyleniyor fakat ben baya uzun süredir kullanıyorum exploiti ve hiç sorun yaşamadım. Malware falan yok. Aşırı güvenilir bir exploit. Robuxum yok diyorsan KRNL, Electron ya da Oxygen U kullan. Hepsinin kendine özel dll'i var. Hiçbiri wearedevs api kullanmıyor. Hepsi güvenilir. Türk yapımı diye indirdiğin exploitler genellikle kalitesiz ve wearedevs api ile yapılmış oluyor. Benden bu kadar başka sorun olursa sormayı unutma