Onaylı Üye
kingwar729' Alıntı:Krdş Temanın Codlarını Verebilirmisin Acaba? Verirsen Çok Sevinirim.
Güncel ++
MisliDesign' Alıntı:kingwar729' Alıntı:Krdş Temanın Codlarını Verebilirmisin Acaba? Verirsen Çok Sevinirim.
Güncel ++
wqe aslında tema böyle değil ben editledim 5 dakikamı aldı temanın adı VisceralTheme
Checkboxlar felan Mavi renk normalinde
MaLesTiCeR' Alıntı:Invincea trojanspy.win32.skeeyah.a!rfn
Kodlamalardan Oldugunu Sanmıyorum
MaLesTiCeR' Alıntı:Invincea trojanspy.win32.skeeyah.a!rfn
Demekki geç kalıyosun kardeşimkaanhann' Alıntı:hile güzel fakat bi hata alıyorum '' xign code dolarken işaretliyorum özellikleri böyle devam veya çıkış yazan bi komut geliyor önüme devama tıklıyorum giriyorum oyuna özellikler etkin olmuyor çözüm bulabilirmisin...''
kingwar729' Alıntı:MaLesTiCeR' Alıntı:Invincea trojanspy.win32.skeeyah.a!rfn
Krdş Hile Crackleyince Trojan Giriyor. Otomatik Giriyor Trojan. Yani Büyük Virüstür Tro!
Bütün Crackli Hilelerde Trojan VArdır. Yani İndirmeyiniz Trojanlı Hileler. Bilgisayar Gider Virüs Tonlarca Bulaşır!
dwordcu31' Alıntı:Hile gayet güzel virüslü falan demeyin ben rep verdim Gayette temiz
melih2887' Alıntı:mislidesign baglansana bana alpemixden bekliyom..
melih2887' Alıntı:ıp:999 390 280 şif 2435
Kardeşim Envanter aktif cheboxun da Csh çektirmiyor yanikaanhann' Alıntı:kardeşim öncelikle dediğin dosyaları sildim ardından hileyi açtım abone ol düğmesine tıkladım wolf giriş kısmına girdim ıd şifre girdim ardından başlattım xign dolmadan 2 seçenek işaretlicektim işretleyemeden yine aynı hatayı aldım burda resmi ... http://i.hizliresim.com/MoDag6.png
MisliDesign' Alıntı:Kardeşim Envanter aktif cheboxun da Csh çektirmiyor yanikaanhann' Alıntı:kardeşim öncelikle dediğin dosyaları sildim ardından hileyi açtım abone ol düğmesine tıkladım wolf giriş kısmına girdim ıd şifre girdim ardından başlattım xign dolmadan 2 seçenek işaretlicektim işretleyemeden yine aynı hatayı aldım burda resmi ... http://i.hizliresim.com/MoDag6.png
Xgncode dolarken saçma şeylere tıklamada name esp ye tıklarsan hiçbir hata almadan çatır çatır kullanırsın hileyi
Bide name esp yi işaretleyip dene okay ?
kaanhann' Alıntı:MisliDesign' Alıntı:Kardeşim Envanter aktif cheboxun da Csh çektirmiyor yani
Xgncode dolarken saçma şeylere tıklamada name esp ye tıklarsan hiçbir hata almadan çatır çatır kullanırsın hileyi
name esp nerde kardeşim hilede mi ben göremedimde
kaanhann' Alıntı:MisliDesign' Alıntı:Kardeşim Envanter aktif cheboxun da Csh çektirmiyor yani
name esp nerde kardeşim hilede mi ben göremedimde
kaanhann' Alıntı:name esp nerde kardeşim hilede mi ben göremedimde
he gördüm en başta xign code yüklenirkenmi basayim yoksa giriş yerindemi basayim name espye
yine yanı hatayı aldım team wiever versem yapabilirmisin ?
MisliDesign' Alıntı:kaanhann' Alıntı:name esp nerde kardeşim hilede mi ben göremedimde
he gördüm en başta xign code yüklenirkenmi basayim yoksa giriş yerindemi basayim name espye
yine yanı hatayı aldım team wiever versem yapabilirmisin ?
Kardeş xghncodse dolarken name esp ye bas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?