2 yıl çalışarak fabrika gibi bi yerde 300k para nasıl biriktirdin üstad. 2-3 yıldır çalışıyorum ben de fabrikada. Yaza düğünüm var, dişimden tırnağımdan arttırarak beyaz eşyayı bile zor topluyorum şu an.Valla ben de fabrikada çalışıyordum 2 yıldır 3 vardiya yeri geldi 16 saat çalıştık ama biriktirebildiğim para 300k₺. İşten de ayrıldım zaten maaşı az vermeye başladılar asgari ücretin 1.5k üstünü veriyorlardı, oturdum şimdi Metin2 den kazanıyorum aynı parayı
Hiç yemedim kral max 30k sını yemişimdir ve parayıda borsada tuttum TL de değil2 yıl çalışarak fabrika gibi bi yerde 300k para nasıl biriktirdin üstad. 2-3 yıldır çalışıyorum ben de fabrikada. Yaza düğünüm var, dişimden tırnağımdan arttırarak beyaz eşyayı bile zor topluyorum şu an.
Keşke pasaport ile kolay olsa hemenpasaportun varsa yurtdışına çıkabilirsin üstad
Yaptığı iş aslında uzaktan çalışılabilecek bir iş olsa epey avantajlı olurdu ama sanayi ustalığıyken mesele yurtdışı olayı çok mantıklı oluyor, Avrupada eksikler varYurt dışına çıkmak için cabalamak çok mantıklı önemli derecede çalıştığını dövizde tutarsan esktra kazanırsın bir ülkede birde bes sistemi filan var onu da iptal et ne alaka bilmiyorum ama olsun sen et
Mümkün ama çok fazla üretici olduğu için biraz öne çıkmak lazımeğer vaktin bolsa sosyal medyayı deneyebilirsin doğru içerikler üretirsen daha eğlenceli bir hayatın olabilir.
Zaten fabrika da çalışıyor um cnc operatörü yumKanka en kötü fabrika gir çalış diyeceğim de mezuniyetin nedir?
Zaten fabrika da çalışıyor um cnc operatörü yum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?