Çözüldü call of dury warzone drectx HATASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hatayı Çözen Var mı Beyler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Elimizde belirli bir kaynak yok üstünden yardımcı olalım diye fakat şunları yapabilirsin:

Direct x var mı kontrol et
Varsa direct x güncelle

Sakın gezginler,tam indir gibi boş sitelerden değil orjinal sitesinden indiriniz:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Çözüm olarak bunu yaptım. Oyuna girdim. Oyunun ana menüsüne gelip masaüstüne dönün. Oyunun bulunduğu klasöre girin ve modernwarfare.exeyi bulun exenin adını modernwarfare1.exe olarak değiştirin. Oyuna dönün. Oyundayken sizin yaşamış olduğun masaüstüne atmayı başka oyuncularında yaşadığını gördüğüzde sizde de kasma olacaktır ilk başta. Yani oyuncular oyundan atıldığında. Ama bunu atlattığınızda kasma sorunu düzelecek. Ve hiç hata vermeden oynamaya devam ediyeceksiniz. Oyundan çıktıktan sonra modenwarfare1.exe silebilirsiniz. Çünkü oyundan çıktıktan sonra exeyi kendisi ekliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Çözüm olarak bunu yaptım. Oyuna girdim. Oyunun ana menüsüne gelip masaüstüne dönün. Oyunun bulunduğu klasöre girin ve modernwarfare.exeyi bulun exenin adını modernwarfare1.exe olarak değiştirin. Oyuna dönün. Oyundayken sizin yaşamış olduğun masaüstüne atmayı başka oyuncularında yaşadığını gördüğüzde sizde de kasma olacaktır ilk başta. Yani oyuncular oyundan atıldığında. Ama bunu atlattığınızda kasma sorunu düzelecek. Ve hiç hata vermeden oynamaya devam ediyeceksiniz. Oyundan çıktıktan sonra modenwarfare1.exe silebilirsiniz. Çünkü oyundan çıktıktan sonra exeyi kendisi ekliyor.
kanka direct x olmadı bende ındırdım guncelledım yok olmuyo

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bi ara dx den çok çekmiştim çözümü Dx 9 11 12 hepsini indirmekte buldum bence bi dene resetle bılgısayarı bırdaha dene bakalım ss at bıde daha detaylı yardımcı olalım

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
fotooo.PNG

Post automatically merged:

hata bunu verıyo

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1.Ati İçin Omg Driver Kullanın -

2.Nvidia İÇinde Guncel Sürücü İndirin.. -

3.Masaüstü Çözünürlügünüde Kac Kullanıyorsan Düşür Denemek İçin 1024*768 yap..

Xfire Bilgisayardan Tamamen Sil ve Pcyi Yeniden Başlat Ondan Sonra Girmeyi
dene. .. Daha SOnra Güncel Sürümü Sitesinden İndirisin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...