17 Mar 2023 #21 kuzey041 Onaylı Üye Katılım 2 Mar 2022 Mesajlar 90 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 4 4 HİZMET YILI By Legend crazy' Alıntı: 3 gün sonra kütüphanemizden kalkmazsa iyi kütüphane konusunda oyunculara bir bilgi belirtilmemiş sadece 3 gün steam de ücretsiz olduğu duyurulmuş bazı steam hesaplarına ücretsiz bir şekilde eklenmiş ücretsiz eklenmesini bende çözemedim Post automatically merged: 17 Mar 2023 oynatır ama çok drop yapar fps alamazsın Genişletmek için tıklayın ... anladım tşk ederim
By Legend crazy' Alıntı: 3 gün sonra kütüphanemizden kalkmazsa iyi kütüphane konusunda oyunculara bir bilgi belirtilmemiş sadece 3 gün steam de ücretsiz olduğu duyurulmuş bazı steam hesaplarına ücretsiz bir şekilde eklenmiş ücretsiz eklenmesini bende çözemedim Post automatically merged: 17 Mar 2023 oynatır ama çok drop yapar fps alamazsın Genişletmek için tıklayın ... anladım tşk ederim
17 Mar 2023 #22 Sİkeplon S Onaylı Üye Katılım 12 Mar 2023 Mesajlar 54 Tepki puanı 3 Ödüller 1 Yaş 26 3 HİZMET YILI Adam ya dan gelsi adam
21 Mar 2023 #23 paradoxx P Onaylı Üye Katılım 3 May 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Yaş 20 4 HİZMET YILI oyun hala ücretsiz mi eğer ücretsiz ise kütüphaneme ekliyim ilerde belki oynarım kendi kütüphanemden (arkadaştan oynamıştım güzel duruyordu)
oyun hala ücretsiz mi eğer ücretsiz ise kütüphaneme ekliyim ilerde belki oynarım kendi kütüphanemden (arkadaştan oynamıştım güzel duruyordu)