Steam üzerinden 15 Mayıs'a kadar %67 indirimle beraber 999 TL 329,67 TL'ye oyunu alabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak mağaza sayfasına gidebilirsiniz.
Steam üzerinden 15 Mayıs'a kadar %67 indirimle beraber 999 TL 329,67 TL'ye oyunu alabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak mağaza sayfasına gidebilirsiniz.
geneded pahalı varzonu ilk çıktığında başaladım 2.3 aydır oynamıyorum oyun artık eskisi gibi değil birde çok fazla çeşidi var o paraya bu versiyon için değmez bence
Oyun gayet iyi akıcı ve aksiyonu bol bildiğiniz gibi. Sadece steam artık türk lirası politikasından ayrılıp dolara endekslendiği için fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Siz bilirisin.z
Çok pahalı diyen arkadaşlar bence bu şekilde düşünüp almamazlık yapmamanız gerekiyor RDR içinde zamanında bir çok kişi indirim vb bekledi ancak oyunun fiyatı fırladı. Steam dolar kurunu yükselttikten sonra daha uyguna bir oyun bulmak zor halde geldi
Bunu oyniyan kalmadi artik.Bunu alcagina 800 tl koy MW2 al.Ama bana kalirsa MW2 nin multiplayer kismi haricinde bir ekstrasi yok birde hikaye modu eh iste.Warzone zaten ucretsiz.Sadece 1000 lira sana koymazsa MW oyunlari al yani.
Çok pahalı diyen arkadaşlar bence bu şekilde düşünüp almamazlık yapmamanız gerekiyor RDR içinde zamanında bir çok kişi indirim vb bekledi ancak oyunun fiyatı fırladı. Steam dolar kurunu yükselttikten sonra daha uyguna bir oyun bulmak zor halde