aynısı bendede oldu bazı dosyalar eksik inmiş dosyalar olabilir ben tekrardan indirdiğimde olmuştu internetin iyiyse deneyebilirsinHerkese iyi günler call of duty warzone yeni indirdim oyuna girince süresi değişmekte olup oyunda 5 saniyelik ekran donması oluyor ses geliyor ara sıra girip düzeliyor ve sonra birden oyunu hiç bir hata kodu vermeden kapatıyor
Ekran kartım 1050ti
İşlemci ve ramde oyun sistemi için yeterli düzeyde
Driverların hepsi güncel
Oyun güncel ve eksik dosya yok
İnternette baya baktım ve oyun ismine 1 eklemeyi denedim düzelmedi
Yardımlarınızı bekliyorum
Post automatically merged:
Yardım?
aynısı bendede oldu bazı dosyalar eksik inmiş dosyalar olabilir ben tekrardan indirdiğimde olmuştu internetin iyiyse deneyebilirsinHerkese iyi günler call of duty warzone yeni indirdim oyuna girince süresi değişmekte olup oyunda 5 saniyelik ekran donması oluyor ses geliyor ara sıra girip düzeliyor ve sonra birden oyunu hiç bir hata kodu vermeden kapatıyor
Ekran kartım 1050ti
İşlemci ve ramde oyun sistemi için yeterli düzeyde
Driverların hepsi güncel
Oyun güncel ve eksik dosya yok
İnternette baya baktım ve oyun ismine 1 eklemeyi denedim düzelmedi
Yardımlarınızı bekliyorum
Post automatically merged:
Yardım?
Dosyalarda bir eksiklik yok ikinci indirmem ve aralıksız açık bıraktım İnternetiaynısı bendede oldu bazı dosyalar eksik inmiş dosyalar olabilir ben tekrardan indirdiğimde olmuştu internetin iyiyse deneyebilirsin
o zaman knk belki ekran kartın ram veya işlemcini çok zorluyo olabilir bende 1060ın en iyi en güncel sürümü var en yüksek gblısı ama ondan bile zorluyo iyice bi sistem gereksinimlerine bak ram ve işlemci olarakDosyalarda bir eksiklik yok ikinci indirmem ve aralıksız açık bıraktım İnterneti
Ram hariç hepsi yüksek sistemi destekliyor bu yüzden en düşükte açıyorum yinede aynı sorun var ve minimum sistemde ram fazlası ile yetiyoro zaman knk belki ekran kartın ram veya işlemcini çok zorluyo olabilir bende 1060ın en iyi en güncel sürümü var en yüksek gblısı ama ondan bile zorluyo iyice bi sistem gereksinimlerine bak ram ve işlemci olarak
maalesef o zaman ayrdımcı olamıcam cod warzone ile bildiklerim bu kadar kankamRam hariç hepsi yüksek sistemi destekliyor bu yüzden en düşükte açıyorum yinede aynı sorun var ve minimum sistemde ram fazlası ile yetiyor
Lütfen okumadan yorum yapmayın dosyalar eksik değil diye belirttimdosyaları kotnrol et eksikse yükle
Uyarı falan vermiyor verse keşke çözümü daha kolay olurOyun tüm sistemleri çok yoruyor.Oyun ilk açtığında bir uyarı veriyor driverla alakalı o uyarı geldiyse driver güncellemesi yapman lazım.Sitesindede açıkça belirtiyor.Eğer bunlarda çözüm olmuyorsa Activisiona ticket at.
Uyarı falan vermiyor verse keşke çözümü daha kolay olur
1.5 saat boyunca oynadım hiç oyundan atmadı sadece 2 kez dondu az önce girdim ısınma elinde attı direkt sistem olarak baktım defalarca hatta can you run ıt in sayfasından baktım sıkıntı yokDostum sistem yetersiz kalması durumunda oyundan atar.Mesela ben oyuna girerken lobide maç bulduğunda 3,4 saniyelik bir donma oluyor o sırada bir tuşa basarsam oyundan atıyor ama bekliyorum oyuna giriyor sonra akıcı şekilde oynayabiliyorum.
1.5 saat boyunca oynadım hiç oyundan atmadı sadece 2 kez dondu az önce girdim ısınma elinde attı direkt sistem olarak baktım defalarca hatta can you run ıt in sayfasından baktım sıkıntı yok
Pc temiz yeni aldım formatladım bir iki oyundan başka hiç bir şey yüklemedim kapatıp açınca da aynıPc ye bi temizlik yap herhangi bir hile varsa sil cheat engine varsa sil.dns temizle pcyi kapa aç birde o şekilde dene.
Uyarı falan vermiyor verse keşke çözümü daha kolay olur
Belirttiğim gibi dosyalarda sıkıntı yokDosyaları Doğrulayıp tekrar dene ve sisteminbdeki ram miktarının tamamınımı kullanıyosun
Eyvallah denedim bir kaç şey ile birlikte olduOyuna girin. Oyunun ana menüsüne gelip masaüstüne dönün. Oyunun bulunduğu klasöre girin ve modernwarfare.exeyi bulun exenin adını modernwarfare1.exe olarak değiştirin. Oyuna dönün. Oyundayken sizin yaşamış olduğun masaüstüne atmayı başka oyuncularında yaşadığını gördüğüzde sizde de kasma olacaktır ilk başta. Yani oyuncular oyundan atıldığında. Ama bunu atlattığınızda kasma sorunu düzelecek. Ve hiç hata vermeden oynamaya devam ediyeceksiniz. Oyundan çıktıktan sonra modenwarfare1.exe silebilirsiniz. Çünkü oyundan çıktıktan sonra modernwarfare.exeyi kendisi ekliyor.
Şunu dene birde dostum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?