Süper Üye
uzunluk 1 m den az eni de tahminen 40 cmPencerenin büyüklüğüne bağlı
tek camı bile değildi yarısıydı kardeş hem pencere pahalı bişey değildi bi vuruşa kırılırsa plastikle alakasıda yoktur hani çift kat oluyo yaalacağın pencere nin büyüklüğü kalitesi türü neyse ona göre fiyatlandırmalısın ama 60 TL iyi para hani pencerede birkaç cam bölmesi olurya pencereyi full indirdiysen pahalı olur ama pencerenin tek camını indirdiysen ucuca gelir diye düşünüyorum.
peki cam kalın mıydı yani tahminen kaç mm mesela 6 falan ise sadece parası 55 tl 60 tl işçilikle 85 90 tl yi bulabiliruzunluk 1 m den az eni de tahminen 40 cm
kalın olsaydı tek vuruşa kırılmazdı incedirpeki cam kalın mıydı yani tahminen kaç mm mesela 6 falan ise sadece parası 55 tl 60 tl işçilikle 85 90 tl yi bulabilir
knk tabi parayı istiyolar ya görmeseler verirmiyimeee kardo mahalleli gördümü ?
gine güldürdün beniParayı istiyorlarsa onlar söyler zaten sana fiyatı. Dert etme. Vermezsen de bir şey olmaz. Vermiyorum kardeşim de sağlam cam alsaydın de
Yırt dikişlerini quralsız qriminal çocuqArkadaşlar sağolun parayı ödememeye karar verdim
krallParayı istiyorlarsa onlar söyler zaten sana fiyatı. Dert etme. Vermezsen de bir şey olmaz. Vermiyorum kardeşim de sağlam cam alsaydın de
yok beya ayak değil top serttiSende ne ayak varmış beOnlar söylemediğene göre vemrezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?