Camilerden ve Devlet Binalarından yapılan anons sorunsalı ;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Bunun yapılması gerekli,yüzde 1.2-1.3 oranıyla corona ile en iyi baş eden 2. ülkeyiz şuanda. Senin rahatsız olman,birilerinin ölmesinden daha iyi. Birileri senin kadar kolay anlamasa gerek,haberleri takip et 20 yaş altı kaç genç hala sokaklarda tek tek evlerine polisler götürüyor. Şunu unutmamak lazım ki ülke olarak ciddi zeka geriliği gibi sorunları yaşayan insanlara çok fazla sayıda sahibiz,biz öyle değiliz veyahut öyleyiz farkında değiliz ancak bu yapılan iş herkesin iyiliğini düşünmek maksatıyla yapılmaktadır.
her ezandan sonra yapılmamalı bence çok abartıldı

Bakın Beyler O Öyle Değil
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Çok dikkatli ve bilinçli olmalıyız bu işin şakası yok .Gereken tüm tedbirler alınmalı.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ama oylede işte soz dınlemeyen vatandaşlar olunca halıyle bole oluyo mecbur ıkaz edyolar ayrıca kendılerı yapmıyo emir gelıyo onlarada

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
memlekette laf anlamaya insaları bilinçlendirmek için sağlığını düşünüyor devlet bızım hazinemiz yaşlılarımız gerekli yani.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
siz evde kalıyorsunuz tamam ama kalmayan cahillere özel yapılıyor zaten üstünüze alınmayın türkiye sınırları içinde yaşıyoruz ve hepsi gerekli türk insanına

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Zor günlerden geçiliyor biraderim. Malum kitleye sürekli uyarı yapılması gerekiyor. Boğarak öldüren bir virüs var ortada. Azıcık sabredin tilt olmaya gerek yok. :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ne yazık ki kendini bilmeyen insanların yaptıklarından bilinçli kişiler de etkileniyor. Bu anonsları sürekli ben de duyuyorum ve hala dışarıda gezen insanları gördükçe anlam veremiyorum birşeyler algılansa bu gibi ananonslara gerek kalmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
neyine uyuz oluyosunuz anlamıyorum ya. bangır bangır müzik açsalar olmazsınız

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Olağan bir şey bu dostum. Bence doğru olan da bu. Çünkü insanlarımız pat diye hemen anlamıyor bazı şeyleri.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aslında bir kere söylenip sonra insanları uyarmaya geçseler daha iyi olur yani haberlerden söylenip dışarda olanları uyarmak gibi böylece insanlar rahatsız olmaz ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gerekliliği olan bir şey katlanacaksın artık :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hocam o konuda duyarlı olmamız için herkes için bence bunu yapmaları iyi bir şey amasenin için de üzülmedim diğil az sabret dostum :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bizim burdaki hoca allah razı olsun sürekli uyarıyor dua ediyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ee başka türlü anlamıyolar malum kesim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...