20 Mar 2023 #1 ununuz Uzman Üye Katılım 14 Şub 2020 Mesajlar 152 Tepki puanı 27 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar Ben Kerem Eren,bu videomda sizlere camtasia,eğitim setini anlattım,playliste videonun altından ulaşabilirsiniz. İyi seyirler dilerim #3.VİDEO EĞİTİM SETİDİR.ÖNCEKİ KONUDAKİ 2.DİR
Merhaba arkadaşlar Ben Kerem Eren,bu videomda sizlere camtasia,eğitim setini anlattım,playliste videonun altından ulaşabilirsiniz. İyi seyirler dilerim #3.VİDEO EĞİTİM SETİDİR.ÖNCEKİ KONUDAKİ 2.DİR
20 Mar 2023 #2 Jessef Onaylı Üye Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 59 Tepki puanı 5 Ödüller 7 Sosyal 8 HİZMET YILI premiere pro kullansana daha iyi
20 Mar 2023 Konuyu başlatan #3 ununuz Uzman Üye Katılım 14 Şub 2020 Mesajlar 152 Tepki puanı 27 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI Jessef' Alıntı: premiere pro kullansana daha iyi Genişletmek için tıklayın ... bu mikrofonun arka plan seslerini silemiyorum ya? denedim de hepsinde olmadı
Jessef' Alıntı: premiere pro kullansana daha iyi Genişletmek için tıklayın ... bu mikrofonun arka plan seslerini silemiyorum ya? denedim de hepsinde olmadı
20 Mar 2023 #4 ToprakYazar T Ultra Üye Katılım 22 Ara 2019 Mesajlar 1,554 Çözümler 3 Tepki puanı 148 Ödüller 5 Yaş 20 6 HİZMET YILI ununuz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Ben Kerem Eren,bu videomda sizlere camtasia,eğitim setini anlattım,playliste videonun altından ulaşabilirsiniz. İyi seyirler dilerim #3.VİDEO EĞİTİM SETİDİR.ÖNCEKİ KONUDAKİ 2.DİR Genişletmek için tıklayın ... camtasia güzel ve kolay edit programı hocam güzel anlatım olmuş
ununuz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Ben Kerem Eren,bu videomda sizlere camtasia,eğitim setini anlattım,playliste videonun altından ulaşabilirsiniz. İyi seyirler dilerim #3.VİDEO EĞİTİM SETİDİR.ÖNCEKİ KONUDAKİ 2.DİR Genişletmek için tıklayın ... camtasia güzel ve kolay edit programı hocam güzel anlatım olmuş
20 Mar 2023 #5 professor0101 P Üye Katılım 3 Eki 2021 Mesajlar 48 Tepki puanı 3 Ödüller 1 Yaş 29 4 HİZMET YILI ununuz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Ben Kerem Eren,bu videomda sizlere camtasia,eğitim setini anlattım,playliste videonun altından ulaşabilirsiniz. İyi seyirler dilerim #3.VİDEO EĞİTİM SETİDİR.ÖNCEKİ KONUDAKİ 2.DİR Genişletmek için tıklayın ... Hocam video gayet yararlı elinize sağlık
ununuz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Ben Kerem Eren,bu videomda sizlere camtasia,eğitim setini anlattım,playliste videonun altından ulaşabilirsiniz. İyi seyirler dilerim #3.VİDEO EĞİTİM SETİDİR.ÖNCEKİ KONUDAKİ 2.DİR Genişletmek için tıklayın ... Hocam video gayet yararlı elinize sağlık
20 Mar 2023 #6 baris3931 B Onaylı Üye Katılım 17 Ara 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 23 3 HİZMET YILI cok yardımcı oldu iyi ki varsınız
20 Mar 2023 Konuyu başlatan #7 ununuz Uzman Üye Katılım 14 Şub 2020 Mesajlar 152 Tepki puanı 27 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI ToprakYazar' Alıntı: camtasia güzel ve kolay edit programı hocam güzel anlatım olmuş Genişletmek için tıklayın ... professor0101' Alıntı: Hocam video gayet yararlı elinize sağlık Genişletmek için tıklayın ... baris3931' Alıntı: cok yardımcı oldu iyi ki varsınız Genişletmek için tıklayın ... quang128' Alıntı: good men!! Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim, beğendiğinize ve faydalanmanıza sevindim arkadaşlar playlist şeklinde takip edebilir ve abone olabilirsiniz ,iyi akşamlar ve forumlar dilerim
ToprakYazar' Alıntı: camtasia güzel ve kolay edit programı hocam güzel anlatım olmuş Genişletmek için tıklayın ... professor0101' Alıntı: Hocam video gayet yararlı elinize sağlık Genişletmek için tıklayın ... baris3931' Alıntı: cok yardımcı oldu iyi ki varsınız Genişletmek için tıklayın ... quang128' Alıntı: good men!! Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim, beğendiğinize ve faydalanmanıza sevindim arkadaşlar playlist şeklinde takip edebilir ve abone olabilirsiniz ,iyi akşamlar ve forumlar dilerim
25 Mar 2023 #8 herhaz H Üye Katılım 7 Eki 2018 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Ödüller 4 Yaş 26 7 HİZMET YILI b
27 Mar 2023 Konuyu başlatan #9 ununuz Uzman Üye Katılım 14 Şub 2020 Mesajlar 152 Tepki puanı 27 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI herhaz' Alıntı: b Genişletmek için tıklayın ... çok teşekkür ederim dostum