Süper Üye
sen bir sünnisin o zmn doğru mugelmişken bütün salatalıkları yıkarım
işte bu değişik bir soru alevilik sünnilik gibi bişi sen bu fıkrada alevi oldun mesela ama cevaplar ne olduğunu göstermezSadece düşürdüğün salatalığı yıkarsı sırtında sadece bir çuval salatalık olduğunu söylediği için yalnızca o çuvallıktaki salatalıklardan bahsediyor dolayısıyla sadece düşen salatalığı yıkarsın diğerleriyle ilgilenmezsin
Neye göre belirleniyor ki anlamadım bu muhabbet yani bir din üzerinden mi işliyor olay ben bilmece sanarak cevapladımişte bu değişik bir soru alevilik sünnilik gibi bişi sen bu fıkrada alevi oldun mesela ama cevaplar ne olduğunu göstermez
şöyle hani sünniler boy abdesti alırya iğne ucu yer bırakmıycak kadar su değer her yerine alevilerde tam öyle bir kural yokmuş sanırım bunuda bana bir solcu eniştem anlattı xDNeye göre belirleniyor ki anlamadım bu muhabbet yani bir din üzerinden mi işliyor olay ben bilmece sanarak cevapladım
neye göre niye göre ?sen bir sünnisin o zmn doğru mu
ya işte bakma solcu bir eniştenin kafasına göre safkdpgdgkfbütün salatalıkları niye yıkayalım ki ?
kirleneni yıkarsın
neye göre niye göre ?
evet anlamışsın konuyu kslafdjgkfdSalatalık metaforu aklıma güzel şeyler getirmedi hele konu boy abdesti olunca
senin enişten ne içiyor acaba merak ediyorumşöyle hani sünniler boy abdesti alırya iğne ucu yer bırakmıycak kadar su değer her yerine alevilerde tam öyle bir kural yokmuş sanırım bunuda bana bir solcu eniştem anlattı xD
Hepsini yıkarım değmiştir belki .dşimdi sırtınızda 1 çuval salatalık var biri çamura düştü çamura bulandı . yakınlarda bir çeşme buldunuz sadece düşürdüğünüz salatalığımı yıkarsınız yoksa bütün salatalıklarımı?
haydaaa noluyo noluyo sakşfdljgjgfdirek kafasına vururdum herhalde bro
vallaha bildin kendi rakı viski yapıyor onu içiyor ama harbi bir farkı yok orjinal gibisenin enişten ne içiyor acaba merak ediyorum
malzeme sağlam demek ki güzel kafası var
harbi güzel kafa yaşıyormuş o zamanhaydaaa noluyo noluyo sakşfdljgjgf
Post automatically merged:
vallaha bildin kendi rakı viski yapıyor onu içiyor ama harbi bir farkı yok orjinal gibi
vallaha öyle miss gibii belki işi bana devreder dfsklfkldharbi güzel kafa yaşıyormuş o zaman
hayat adamı mucit yaparş, kendi yapıyor kendi içiyor mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?