[font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Çalışan süper bir hileyle karşınızdayız mutlaka denemelisiniz ve bu hilenin en büyük özzelliği yüzde yüz çalışmasıdır. [/FONT][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Candy crus saga hileleri[/FONT][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif], candy crush saga proğramsız hile, [/FONT][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]candy crush hilesi[/FONT][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif], Candy crush saga herşeyi sonsuz yapma hilesi sizlerle, başlıkta hile programı yazıyor fakat hilemiz programsız nedenide devamlı güncellenmesidir. En çok oynadığım ve çok sevdiğim oyunlardan birisi şeker yani [/FONT][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]candy crush[/FONT][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif] oyunudur. 860 seviyelerdeyim hileyi takıldığım seviyede haftalarca uğraşırsam ve çok zorlanırsam ancak bu şekilde kullanırım. Candy crush saga nasıl oynanır kısaca anlatalım aynı renk şekerleri 3-4 ve 5 li olarak patlatmanız gerek neyse bunları biliyorsunuz zaten. Oyunda 5 can hakkı verilmekte takıldığınız levelde can hemen biter can hakkı bitince saatlerce beklemek zorunda kalırsınız belli bir zaman sonra can tekrar dolmakta fakat dolsada hep aynı senaryo dönüp duruyor değilmi? Evet bu hilemizle takıldığınız levelden rahatlıkla geçebileceksiniz detaylar aşşağıdadır.[/FONT]
[font=Bitter, helvetica_condensedmedium] Candy crush saga hilesi, candy crush hamle, candy crush saga can hilesi kısaca herşeyi sınırsız yapma hilesi yani 9999999 On numara diyebiliriz.[/FONT]
[font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Bazı kişiler dikkatli okumadan çalışmıyor diye yorum atmaktadırlar dikkat etmeniz gereken iki husus var [/FONT][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]candy crush saga[/FONT][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]oyununa bilgisayar ve mozilla taraycıaından girmelisiniz ancak bu şekilde hile aktif olur.[/FONT]
[font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Hilenin yapımı çok basit yanlız bu hile sadece mozilla tarayıcısında çalışmaktadır. İlk önce mozilla firefox internet tarayıcısını indirip bilgisayarınıza kuracaksınız. Sonra aşşağıda vermiş olduğum linke tıklayıp candy crush saga herşeyi sonsuz yapma eklentisini indireceksiniz nasıl indirip kuracağınız çekmiş olduğum video da gösterilmektedir.[/FONT]
[font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Bu hile yüzde yüz çalışıyor kendim denedim basit video çektim gerçekten hem basit hemde can, hamle ve bütün güçlendiriciler sınırsız oluyor istediğiniz kadar oynayın can problemi yok hamle bittiği zaman ek hamle al yani hile 10 numara hilenin nasıl yapıldığını yazılı ve videolu şekilde anlatmaya çalıştık arkadaşlar şimdi oyunun keyfini çıkarın.[/FONT]
[font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif] Videlu Anlatım[/FONT]
Candy Crush Sağa Ekkentiusi http://leethax.net/facebook/candycrushsaga/
[font=Bitter, helvetica_condensedmedium] Candy crush saga hilesi, candy crush hamle, candy crush saga can hilesi kısaca herşeyi sınırsız yapma hilesi yani 9999999 On numara diyebiliriz.[/FONT]
[font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Bazı kişiler dikkatli okumadan çalışmıyor diye yorum atmaktadırlar dikkat etmeniz gereken iki husus var [/FONT][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]candy crush saga[/FONT][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]oyununa bilgisayar ve mozilla taraycıaından girmelisiniz ancak bu şekilde hile aktif olur.[/FONT]
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
[font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Hilenin yapımı çok basit yanlız bu hile sadece mozilla tarayıcısında çalışmaktadır. İlk önce mozilla firefox internet tarayıcısını indirip bilgisayarınıza kuracaksınız. Sonra aşşağıda vermiş olduğum linke tıklayıp candy crush saga herşeyi sonsuz yapma eklentisini indireceksiniz nasıl indirip kuracağınız çekmiş olduğum video da gösterilmektedir.[/FONT]
[font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Bu hile yüzde yüz çalışıyor kendim denedim basit video çektim gerçekten hem basit hemde can, hamle ve bütün güçlendiriciler sınırsız oluyor istediğiniz kadar oynayın can problemi yok hamle bittiği zaman ek hamle al yani hile 10 numara hilenin nasıl yapıldığını yazılı ve videolu şekilde anlatmaya çalıştık arkadaşlar şimdi oyunun keyfini çıkarın.[/FONT]
[font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif] Videlu Anlatım[/FONT]
Candy Crush Sağa Ekkentiusi http://leethax.net/facebook/candycrushsaga/