- Moderatör
-
Bazen basit düşünmek sana inanamayacağın şeyler kazandırır. Mobil sektörü de böyleBasit bir oyunun bu kadar kazanç sağlaması beni çok şaşırttı, Fortnite için ise gerçekten güzel anlaşmalar yapıyor insanların hayran duyduğu şeylere göre kostüm çıkarıyor kazanmasına çok şaşırmadım hakediyor.
benım annem hala oynuyor candy crushuCandy Crush Saga
Ekli dosyayı görüntüle 80457
Mobil oyun Candy Crush Saga o kadar popüler ki 2012'de yayınlanmasından altı yıl sonra bile 2018'de 11 ayda 930 milyon dolar kazandı.
Fortnite
Ekli dosyayı görüntüle 80458
Fortnite yalnızca oyun içi satın alımlarla kazanç sağlayan, oynaması ücretsiz bir oyundur. Fortnite herhangi bir günde paralarını kostümler ve dans hareketleri gibi kozmetik ürünlere harcayan oyuncularından yaklaşık 2 milyon dolar kazanıyor.
Oyunun kullanıcılarının %97.5'i oyun içi alımlara para harcamıyor ama geri kalan kısmı her ay ortalama 23.42 dolar harcıyor. Ekstradan reklamda var.Candy Crush Saga nasıl para kazanıyor acaba reklam gelirinden mi yoksa oyuna para yatıranlardan mı çok saçma
Fortine zaten mükemmel bir oyun ve çok iyi anlaşmalar ve etkinlikler yapıyo konser gibi vs.Candy Crush Saga
Ekli dosyayı görüntüle 80457
Mobil oyun Candy Crush Saga o kadar popüler ki 2012'de yayınlanmasından altı yıl sonra bile 2018'de 11 ayda 930 milyon dolar kazandı.
Fortnite
Ekli dosyayı görüntüle 80458
Fortnite yalnızca oyun içi satın alımlarla kazanç sağlayan, oynaması ücretsiz bir oyundur. Fortnite herhangi bir günde paralarını kostümler ve dans hareketleri gibi kozmetik ürünlere harcayan oyuncularından yaklaşık 2 milyon dolar kazanıyor.
reklamlarda var oyun ici satin alimda var ama gercekten sasirtici durum.Candy Crush Saga nasıl para kazanıyor acaba reklam gelirinden mi yoksa oyuna para yatıranlardan mı çok saçma
dünyanın parası kanka ve çıkalı daha ne kadar oldu yani bir de csgo gibi eski ve hala daha aşırı popüler oyunları düşünÇöpnite iyi para kaldırıyormuş ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?