Benim kuzenim de bu İtalyan makinasının Saf kan hali vardı saf kanı burada bastırmak istiyorum dışarıdan bakıldığı zaman bu ırka genelde savaşçı, saldırgan, dövüş köpeği yok aslana salalım da kapışsınlar izleyek gibisinden bakılıyor evet genleri oynanmış bu ırkın piyasada ki hem cinsleri maalesef o şekilde olabiliyor. Gayet koruyucu, sadık, hareketli, güçlü, eğitmenine ve sözlere, hareketlere itaat eden bir köpek ancak erken sinirlenme gibi bir özelliği de biraz mevcut. Saf kan harici bir Cane bulmuştu çiftleştirme amaçlı ancak yan yana getirmedi çünkü Saf kan olmayan cins aşırı huysuz, hareketlerinde ciddi sorunlar (bildiğin yaşlı kadınların leğen kemikleri sağ ve sol tarafa çıkık gibi durur onun gibi) farklı cinslere genellikle bir saldırı peşinde, olmaya başladı. Bu yetiştirme ile de alakalı olabilir ama saf kan olmayanların genelde ileri zamanlar da kemik yapılarında değişiklik olduğunu da araştırınca anlarsın. Biz üzüldük ve saf kan olmayanı da geri gönderdik. Eğer saf kan (alırken mutlaka soy ağacına bakmalısın yasal ve ücreti de çok yüksek değil biliyorum) alırsan çok küçük yaşlarda alarak besleye bilirsin. Gerçekten de korkulacak, kötü yorumları hak edecek bir cins değil.