- Konuyu başlatan
Obs de tam ekran gözüküyor ama almıyor hepsini oyun yakalama nasıl oluyor bilen var mıTüm ekranı görüntüleyebilen bir yazılımdır
Obs de tam ekran gözüküyor ama almıyor hepsini oyun yakalama nasıl oluyor bilen var mıTüm ekranı görüntüleyebilen bir yazılımdır
+ simgesinden seçip ekleyebilirsiniz.Obs de tam ekran gözüküyor ama almıyor hepsini oyun yakalama nasıl oluyor bilen var mı
Ben bunu telefondan yapıyorum ihtiyaç duyamadım dahaBeyler, tam sistem bilgisayar topladım. Kendi çapımda eğlenmek için yayın ve ekran kaydı almak istiyorum. Konuya çok hakim değilim, kullanımı kolay, güzel bir program önerisi rica ederim.
hocam Obs güzel 1 program ama sana zor gelirse diye streamlabs öneriyorum arayüzü baya geniş ve güzel bürsürü farklı opsiyonu var çoğu platformu desdekliyor zaten ben eskiden severek kulanıyordumBeyler, tam sistem bilgisayar topladım. Kendi çapımda eğlenmek için yayın ve ekran kaydı almak istiyorum. Konuya çok hakim değilim, kullanımı kolay, güzel bir program önerisi rica ederim.