caresis37 kimdiye sorarsanız :dodgy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
İSMİM : ******** SOYAD : KAYNAR
NİCKDEN ANLAŞILDIGI GİBİ KASTAMONULUYUM MÜTİŞ BİRİYİM 17 YAŞIMDAYIM LANET OLASICA BİR OKULDA OKUYORUM 
VE NEDEN DOSTUM NEDEN BU SİTEDESİN DİYE SORARSAN ASLINDA DWORD DOĞRUMU YAZDIM BİLEMİYOM AMK AMA ONUN İÇİN TEEEE 3 4 AY SONRA SALAK PARDON ÖNCE SİTEYE BAKTIYDIM NEYSE SONRA BİKERE DAHA SİTEYE GİRMEYE ÇALIŞTIGIMDA SİTE YOKRU YERİNDE NERDE DİYE SORARSANINZ SUYA DÜŞMÜŞ SU NERDE İNEK İÇMİŞ DAĞ NERDE YANDI BİTTİ KÜL OLDU GENE KOMİGİM AMK 
SONRA İŞTE BAKTIM SİTE YOK GÜNLERDEN 30.10.2015 SAAT 2245 DE BUNU YAZIYOM 
PC`İM İYİ AMA SİKTİMMİN ŞEYİ KASIYOR 4 GB RAM 3 GB EKRAN KARTI  intel core i5 2.30GHz (4 CPUS"4 ÇEKİRDEKLİ). AMA zulu OYNARKEN BİLE KASIYOR BÜYÜK YAZDIGIMI YENİ FARKETTİM ŞİMDİ HEPSİNİ SİLİP KÜÇÜK YAMAK GÖZÜM YEMİYO ŞAHSEN BENDE BU KADAR SELAMUN ALEYKÜM
OKUYAN VARSA NE MUTLU :D
GELMİŞEN ALLAHÜMME SALLİALA MUHAMMED sevap kasıyım dedim

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hoşgeldin öncelikle. Sohbet panelinde tamam biz bizeyken küfür edebilirsinde. Konularda küfür etmemen konusunda dikkatli davranmanı tavsiye ederim. Bizim açımızdan sıkıntı yok fakat bu siteye 30 yaşındaki adamlarda giriyor her ne kadar onlarda 18-20 yaşlarında küfür etselerde fazla iyi karşılamıyor küfürleri :)

Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
Hoşgeldin öncelikle. Sohbet panelinde tamam biz bizeyken küfür edebilirsinde. Konularda küfür etmemen konusunda dikkatli davranmanı tavsiye ederim. Bizim açımızdan sıkıntı yok fakat bu siteye 30 yaşındaki adamlarda giriyor her ne kadar onlarda 18-20 yaşlarında küfür etselerde fazla iyi karşılamıyor küfürleri :)

mesajını daha yeni gördüm eyw kardeşim saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...