15 Eyl 2020 #1 MFrkn M Onaylı Üye Katılım 15 Eyl 2020 Mesajlar 95 Tepki puanı 6 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI Ayrolf çarım en az 6 aylıkdı ama 1 kere yanlış yaptım diye hemen banlandı acaba geçicicimi kalıcımı ne yapabilirim Bu arada forumdan ban yedim oyundan değil bu forumdan
Ayrolf çarım en az 6 aylıkdı ama 1 kere yanlış yaptım diye hemen banlandı acaba geçicicimi kalıcımı ne yapabilirim Bu arada forumdan ban yedim oyundan değil bu forumdan
15 Eyl 2020 Moderatör #2 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Hileyi elde etmek uğruna saçma sapan yorumlar yapmışsınız, bir yetkili arkadaşımız gerekeni yapmış. O hesabınızı unutun, yolunuza 0'dan bu hesapla devam edin forum kurallarına uyun. #Kilit.
Hileyi elde etmek uğruna saçma sapan yorumlar yapmışsınız, bir yetkili arkadaşımız gerekeni yapmış. O hesabınızı unutun, yolunuza 0'dan bu hesapla devam edin forum kurallarına uyun. #Kilit.