Seçkin Üye
gelecek la ımdb boş yere koymamış cars 4'ü bir şeyler yapım aşamasında kısacasıgelmiycek maalesef
bende ilk başta imdb gezerken farkettim ve görürken çok heycanlıydım 2025 çok uzun bir süreç ama umarım çıkarNe 4 mü çıkıyor yemin ederim başlığı görünce kalp krizi geçirdim keşke çıksa hiç şimşeğe layık bir son yapmadılar zaten hep içimde ukte kalıyordu umarım çok iyi bir film olur bu umarım
Tek istediğim şimşeğe layık bir son yapmaları hiç hak etmedi 3 te o finalibende ilk başta imdb gezerken farkettim ve görürken çok heycanlıydım 2025 çok uzun bir süreç ama umarım çıkar
gelecek la ımdb boş yere koymamış cars 4'ü bir şeyler yapım aşamasında kısacasıçıkmayacak diyorlardı umarım çıkar ama çıkmayacak gibi
adamlar boş yere koymadılar ya illa ki çıkacaktırgelmeyecek maalesef
ne eski bir oyunÇocukluğumuzun filmi Şimşek Mcqueen
IMDB Cars 4 ekledi
Ekli dosyayı görüntüle 89136
Konusu Piston Yarışı Olacağı yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 89137
Ekli dosyayı görüntüle 89138
-IMDB yetkilileri, cars yönetmeniyle görüşme sağlamışlar.
Bu film son olacak, yönetmen bu seriye son der ise (ama büyük ihtimal ile son olacak) veya başka yönetmene devredilecek ve seri devam edilecektir.
Disney 100 yılını kutlamak için cars 4 projeye almış olabilir. umarım film çıkar ama çıktığında devam edeceğini veya son film olduğun umarım belirtirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?