Herkes niye cashflow'u bilirmiş gibi itemsatış gamesatış demiş anlamadım hocam cashflow'u kendimde birçok kez yapan birisi olarak sana şu satıcıyı önerebilirim gayet güzel paralar veriyor teslimatı yaptıktan sonra güvenlik amaçlı 1 gün bekletiyor çar ban yer mi falan tarzında ondan sonra hep ödemeni yapıyor yalnız ödemeyi her zaman coinbase'den yapıyor haberin olsun sen de oradan binance tr hesabına çekip kartına çekebilirsin.Merhabalar dostlar, LoL elo boosterım. Fakat son zamanlarda az sipariş aldığım için cashflow yapmak istiyorum. Casflow nerede yapabilirim. Alıcı nerden bulabilirim bunu sormak istemiştim. Cashflowun ne olduğunu bilmeyenler için ;
LOL CASHFLOW NEDİR? : CASHFLOW SİZİN VERDİĞİNİZ 30 LEVEL UNRANKED BİR HESABI SİZİN İSTEDİĞİNİZ BİR LİGE ÇIKARTIP SİZE TESLİM ETMEK DEMEKTİR.
cf işi ile uğraşıyorum DragonHalil#8633 discorddan ekle tanıdığuım bildiğim kişilere yönlendireyim
Knk itemsatış gamesatış var oralara bakMerhabalar dostlar, LoL elo boosterım. Fakat son zamanlarda az sipariş aldığım için cashflow yapmak istiyorum. Casflow nerede yapabilirim. Alıcı nerden bulabilirim bunu sormak istemiştim. Cashflowun ne olduğunu bilmeyenler için ;
LOL CASHFLOW NEDİR? : CASHFLOW SİZİN VERDİĞİNİZ 30 LEVEL UNRANKED BİR HESABI SİZİN İSTEDİĞİNİZ BİR LİGE ÇIKARTIP SİZE TESLİM ETMEK DEMEKTİR.
elonda sağ sol kankaYapamazsın
dostum tr sitelerini söyledim sadece @Adc Main arkadaşımızın söylediği gibi böyle alıcılarıda var dia 4 hesabı yurt dışı sitelerinde 30-50 euro veya dolardan satabiliyorsun para çekme işlemi zahmetli olsada denemeye değiyor.@YUSUFH4CK itemde yapıyorum hocam AthenaShopunuz bekleriz ama diğer yerlere bakmadım
keske bukadar uğraşmasaymış tek tuşla ben hallediyorum o işiSakın gamesatış ve desteği olmayan bir panelde yapmayın. Discordda özellikle kesinlikle yapmayın hesabınızdan olursunuz. Discordda Vera diye yüksek meblağ gösteren bir cashflowcu dolandırıcı var, her gün böyle böyle 10 tane hesap çalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?