Süper Üye
ilk defa böyle bir monitör gördüm duydum knk hayırlı olsun üzeceğini sanmam aldıktan sonra bizimle fotoğraf ile paylaşırsan yorumlarını mutlu oluruz. ayrıca Kayseri de mi yaşıyorsun? alaksız ama merak ettimarkadaşlar başlığa da yazdığım monitörü vatandan sipariş vermiş bulunmaktayım videolarını izledim bana fiyatıyla çok makul geldi özelliklerine göre 3.299.00₺ gibi bir fiyatı var monitör hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir? teşekkür ederim
IPS Best knk ya haklısın bende TN panel aldım oyunlarda daha iyi diyeEğer rekabetçi oyun oynuyorsanız 200Hz olduğu için iyi olur ama çok oynamıyorsanız rekabetçi IPS panelli bir 165Hz veya 144Hz var o fiyatlara.
Mesela Lenovo G24-20, Gigabyte G24F, LG24 GB600-B
Yani sizin alacağınız VA panelde iyi ama IPS daha iyi çünkü renkleri falan biraz daha canlı gösteriyor bir de ghosting daha az oluyor diye biliyorum.
Ama yanlış anlamayın VA panelde gayet güzel bir panel.
hemen atıyorumHayırı olsun usta uyguna almışsın link varmı ürünün?
hemen atıyorum
yok Bartın reisilk defa böyle bir monitör gördüm duydum knk hayırlı olsun üzeceğini sanmam aldıktan sonra bizimle fotoğraf ile paylaşırsan yorumlarını mutlu oluruz. ayrıca Kayseri de mi yaşıyorsun? alaksız ama merak ettim
anladım nthemen atıyorum
Post automatically merged:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapPost automatically merged:
yok Bartın reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?