Cassiopeia ve Xerath için Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Xerathta mesafeyi iyi ayarlaman lazım ayrıca karşıda hook atan şampiyonlar varken boşluga basarsan q açtıgında dodgelemiyor haraket hızın azaldıgı q ya odaklandıgı için buna dikkat etmen lazım . Onun dışında ulti açarsın botta savşırken mide gider bu direk banlanmanı sağlayabilir o yüzden ulti atmak istediğin adamı seç ilk önce . Ayrıca scriptte vave clear v tuşuna bastıgında normal otp bir oyuncunn yaptıgı cleardan çok zayıf kalıyor midde oynuyorsan minyon dalgalarını kendin kontrol et scritple x tuşuna basıp son vuruş atmak istediklerini al. Karşında lucian e si gibi atılma skili olan şampiyonlar varsa anti gap vs herşey açık olsun q w skilindede auto dash açık olsun onun dışında oyun bilgine kalmış gerisi (Grand master 350 LP yim)

Be yourself
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
nefretlik herolar bu ikisi :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
xerath aşırı kırılgan olduğu için nekadar kasmış olursan ol birisi yapıştımı ölüyorsun ona dikkat ederek oynarsan koridorda zaten manasını yenileyebiliyor karakter güçlü

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Xerathta mesafeyi iyi ayarlaman lazım ayrıca karşıda hook atan şampiyonlar varken boşluga basarsan q açtıgında dodgelemiyor haraket hızın azaldıgı q ya odaklandıgı için buna dikkat etmen lazım . Onun dışında ulti açarsın botta savşırken mide gider bu direk banlanmanı sağlayabilir o yüzden ulti atmak istediğin adamı seç ilk önce . Ayrıca scriptte vave clear v tuşuna bastıgında normal otp bir oyuncunn yaptıgı cleardan çok zayıf kalıyor midde oynuyorsan minyon dalgalarını kendin kontrol et scritple x tuşuna basıp son vuruş atmak istediklerini al. Karşında lucian e si gibi atılma skili olan şampiyonlar varsa anti gap vs herşey açık olsun q w skilindede auto dash açık olsun onun dışında oyun bilgine kalmış gerisi (Grand master 350 LP yim)
Teşekkürler uygularım dediklerinizi. Minyon kontrolünü full scripte bırakmam zaten kendim de farmlarım. Ayrıca ultisinin öyle çok epic şeyler yaptığını (direkt banlatacak türden) biliyorum. Dikkat etmeye çalışırım :kappajail:

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Cass değil de xerath oynasan daah iyi olur

Üye
5 HİZMET YILI
guy basically what comes pre-configured is elgal to play cass I never had problems to link up

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Cassiopeia biraz zor ama xerath kesinlikle çok çekici

Re I
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
adc ashe önerebilirim ben adc ashe ile lig atlıyorum hızlı hızlı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Xerath sc konusunda biraz mimlenmiş bir karakter. Gidip silver gold eloda hard xerath oynarsan report yeme ihtimalin artacaktır.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Xerath almaktan ziyade, cassiopeia almanı öneririm xerath çok belli ediyor. Cassiopeia 2 itemden sonra hasarı çok yüksek oluyor bide scriptle tam bir kill makinası diyebilirim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
if you dont want take a ban, just use if you know the champions, is low robotic

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Xerath için öngörü bence çok önemli skilleriniz adamların gidebileceği veya flash atabileceği yerlere atabiliyorsan xerath ideal bir şampişyon mana problemide yok rahatça oynarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben 2 Heroyuda Oynadım Bi Çok Kezde Denedim Xerath Late Game'de Fena İş Çıkarıyor Ama Late Game' e Kadar Safe Kalıp Beleş Kill Kovalaman Gerekiyor. Luden'in Parçası Olan Kayıp Cilt Kitabı itemini Alana Kadar'da Büyük Mana Sıkıntısı Yaşıyor. Pasifi Sayesinde Mana Geri Kazanıyor Ama Adamı Dürtersen Daha Fazla Veriyor. Karşı Pick'inde Sylas Kata Zed Talon Kassadin Gibi Herolar Varsa Jungel'ında Bi Tık Kötüyse Mid' Lane Çöp Oluyor. Tabi Bu Söylediklerimin Bazıları Cassi İçinde Geçerli Örneğin Mana Sıkıntısı, Early Game Sürekli Safe Farm Yapman Gerekiyor. Late Game'de Rahat 1 Ws 9 Atıyor. Fakat Scale Olana Kadar Yani Kasılana Kadar Safe Kalıp Farma Yatman Gerekiyor. Mana İtemlarını Aldıktan Sonra Agresif Yapabiliyo Ve Çok Güzel Rakibi AuotPlay Edebiliyo. Özellikle R'sini Sağlam Kullanırsan Adama Q-W Atıp Zehri Akıtıp E İle Tarıyorsun Karşında Kimsecikler Kalmıyor. Şimdi Dersen Ki Denemelerine Göre Hangisi Script İle Oynanmalı Ben Cassi Derim Xerath'da Bariz Belli Ediyor Ve Oto 'R' Özelliğini Açtıysanda Trade'in Ortasında Diğer Lane'lere Ve ya Range İçinde Olan R'si İle Kill Alabileceğini Saptadığın An R Açıyor Adam Pat Küt Kesip Atıyor. Cassi Bana Göre Oyun Başlarında Safe Ve Dikkatli Oynanırsa Çok Çok Rahatlıkla Oyunu Sırtlanıp Götürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...