- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
teşekkürler deneyeceğimbilgisayarım_aygıtlar_sürücüler_ orada sürücü yoksa donanımları otomaikt tara yap o bölümden pc aç kapa düzelir
kaç liraya patlar 100 lirayı geçmemesi gerekiyor ayrıca maalesef benim laptobun kasası açılırsa içindekiler dökülürArızalanmıştır kardeşim bi bilgisayarcıya falan götür.
yok hocamHocam arkadaşımda var bir tane uygulama var ordan disk sürücüsü oluşturuyordu onlardan denedin mi hiç?
Virtual CloneDrive 5.5.2.0 hocam bunu bir internetten indirip dener misinyok hocam
hocam benim sistemimde öyle programlar çalışmıyor şimdi hatırladımVirtual CloneDrive 5.5.2.0 hocam bunu bir internetten indirip dener misin
nasıl yani çalışmıyor bu kadar saçma sistem olamaz herhalde ?hocam benim sistemimde öyle programlar çalışmıyor şimdi hatırladım
hocam 2011 alınan bir sistem 3.50 gb ram AMD A4 işlemci ve AMD Radeon HD 8330 512mb ram (Bu sürücüler için artık destek sağlanmıyor) böyle bir sistem olmuş hocamnasıl yani çalışmıyor bu kadar saçma sistem olamaz herhalde ?
anladım hocam biraz daha tutun müzeye koleksiyon olarak verirsiniz bu arada şaka bir yana şükür edin ona sahip olamayanlarda varhocam 2011 alınan bir sistem 3.50 gb ram AMD A4 işlemci ve AMD Radeon HD 8330 512mb ram (Bu sürücüler için artık destek sağlanmıyor) böyle bir sistem olmuş hocam
aynen öyle hocam daha bu günlerde windows 98 kullananları gördükçe içim sızlıyoranladım hocam biraz daha tutun müzeye koleksiyon olarak verirsiniz bu arada şaka bir yana şükür edin ona sahip olamayanlarda var
evet malesef ki çok içler acısı bu dolarda böyle gidiyor bakalım hadi hayırlısı dostumaynen öyle hocam daha bu günlerde windows 98 kullananları gördükçe içim sızlıyor
Kaça patlar bilemem gittiğin bilgisayarcı bağlı biraz da ama bu işlerden fazla anlamıyorsan kendin halletmeye çalışma sonra elinde hiçbir şey kalmaz. Götürürsün konuşursun bi kaç yerle fiyatlarına bakarsın ona göre yaptırırsın.kaç liraya patlar 100 lirayı geçmemesi gerekiyor ayrıca maalesef benim laptobun kasası açılırsa içindekiler dökülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?