CE Source Code

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Cheat Engine kaynak kodlarını en uyumlu hangi visual studio sürümünde kullanabilirim 2022de kernel driverı derlerken bir sürü hata ile karşılaşıyorum araştırmalarım sonucu bazıları vc 2019 ile sorunsuz hallettiğini yazmış fakat kaynak kodunu indirdiğimiz github kısmında ise vc 2017 yazıyor "DBKKernel.sln" sizce vc 2017 indirmem uygun mu ? yani eski bir sürüm olduğundan ötürü 2022deki ya da 2019daki özelliklerden yararlanamama gibi bir sorunla karşılaşır mıyım ? Özelliklerden kastım vs kurarkenki seçtiğimiz bağımsız değişkenler MSVC, V142 ATL ve MFC gibi gibi

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
vs değil lazarusla derlicen

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
DBKKernel.sln dosyasının VC 2017 ile uyumlu olduğu belirtilmişse, bu sürümü kullanmanız önerilir. VC 2017, halen desteklenen bir sürüm olduğundan, eski bir sürüm olarak kabul edilmez. Ayrıca, VC 2017'nin bazı özellikleri, 2022 veya 2019 sürümlerindeki özelliklerden farklı olsa da, Cheat Engine için önemli olan özellikler genellikle temel bir düzeydedir.

VS kurarken seçtiğiniz bağımlılıkların (MSVC, V142 ATL ve MFC gibi) uyumlu olması da önemlidir. Eğer bu bağımlılıkların uyumlu olmadığı bir sürüm kullanırsanız, hatalarla karşılaşabilirsiniz.

Sonuç olarak, kaynak kodunu indirirken belirtilen uyumluluk bilgilerini dikkate almanız, VC 2017'yi kullanmanız ve uyumlu bağımlılıkları seçmeniz önerilir.

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
VC++ 2017 ile derlenmiş bir sürümün, 2022 veya 2019'daki özelliklerden yararlanamayacağına dair bir kısıtlama yok ancak, kaynak kodunu derlemeden önce, projenin ihtiyaç duyduğu tüm bağımlılıkların ve özelliklerin doğru bir şekilde yapılandırıldığından emin olman gerek

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Cheat Engine kaynak kodlarının hangi Visual Studio sürümünde uyumlu olduğu konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Ancak, Cheat Engine'in resmi web sitesinde bulunan forumlarda, bazı kullanıcılar VC++ 2019 veya VC++ 2017 sürümlerini kullandıklarını bildirmişlerdir.
Kaynak kodunu indirdiğiniz GitHub sayfasında VC++ 2017 ile derlenmiş bir proje bulunuyorsa, bu sürümü kullanarak derlemenizde bir sorun olmayabilir. Ancak, daha yeni bir Visual Studio sürümü kullanarak derlemeyi denediğinizde hata mesajları alıyorsanız, bu sürümün uyumsuzluğundan kaynaklanıyor olabilir.
VC++ 2017 sürümü, VC++ 2019 veya daha yeni sürümlerinde bulunan bazı özellikleri içermeyebilir. Bu nedenle, eski bir sürüm kullanarak derleme yapmanın, daha yeni özelliklerden yararlanmanızı engelleyebileceğini unutmayın.
Bu nedenle, VC++ 2019 sürümünü deneyebilirsiniz. Ancak, özellikle kernel sürücüsü gibi karmaşık bir yapıda derleme yaparken hatalarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, hataları çözmek için kodu yeniden düzenlemeniz veya daha eski bir sürüm kullanmanız gerekebilir.
Sonuç olarak, hangi Visual Studio sürümünü kullanacağınız tamamen size kalmış bir tercih. Ancak, proje kaynak kodunun VC++ 2017 ile derlenmiş olduğunu göz önünde bulundurarak, VC++ 2017 sürümünü kullanmanız daha uygun olabilir. Ancak, VC++ 2019 veya daha yeni bir sürümde denemeniz de fayda olabilir.

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Lazarusla derlemen gerekiyor dostum.Visual studio ile cheat enginenin debug driverını derliyeceksin onun içinde frameworkleri indirmen lazım yoksa visual studioda birçok hata ile karşılaşabilirsin.Zor iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...