Arkanda
Ultra Üye
bana göre birşeyleri bilen ve konuşmasınıda iyi bilen birisi fakat bazen cidden saçmalayabiliyor (kendi düşüncem)ben çok fazla linçlendiğini düşünüyorum hem dini yüzünden hemde kendi *** yediği için ki bunu yanlış bilmiyorsam depremde bunu yiyerek hayatta kalınabilir mi diye yapmıştı (contraya saygımı bu adama salladığı için kaybettim)
özellikle instagramda celal şengör ile alakalı videolarda çok görüyorum bu adamın hangi üniversitede okuduğu başarılarını bilmeyen insanlar bunlar
celal şengör ülkemizin en önemli biliminsanlarından biridir net
siz ne düşünüyorsunuz?
hayatında hiçbir başarısı olmayan insanlar bu adama sallıyor ya bitiyorum
Bu adama kimse laf edemez kendisinin okuduğu kitapların hiçbiri günümüzde yok ve kütüphanesi paha biçilemez şekilde yer alıyor okuduklarını birisine okutsan anlamaz bile adamın düşüncesini bile anlamazlar ayrıca kendisini çok severim din mevzusuna gelecek olursak bizim ülkede dine takıntılı oldukları için boş laf yapıyorlar kimsenin dini kimseyi ilgilendirmez o adamın düşüncesi ve fikriyatı önemlidir son olarak eklemek istiyorum celal şengör adamdır ve adamdırben çok fazla linçlendiğini düşünüyorum hem dini yüzünden hemde kendi *** yediği için ki bunu yanlış bilmiyorsam depremde bunu yiyerek hayatta kalınabilir mi diye yapmıştı (contraya saygımı bu adama salladığı için kaybettim)
özellikle instagramda celal şengör ile alakalı videolarda çok görüyorum bu adamın hangi üniversitede okuduğu başarılarını bilmeyen insanlar bunlar
siz ne düşünüyorsunuz?
katılıyorum bu adama özel haklar verilmesi lazım bazen ben bile dediği çoğu şeyi anlamıyorum adama ıq testi yapılması lazımBu adama kimse laf edemez kendisinin okuduğu kitapların hiçbiri günümüzde yok ve kütüphanesi paha biçilemez şekilde yer alıyor okuduklarını birisine okutsan anlamaz bile adamın düşüncesini bile anlamazlar ayrıca kendisini çok severim din mevzusuna gelecek olursak bizim ülkede dine takıntılı oldukları için boş laf yapıyorlar kimsenin dini kimseyi ilgilendirmez o adamın düşüncesi ve fikriyatı önemlidir son olarak eklemek istiyorum celal şengör adamdır ve adamdır
dipsiz kuyuçok değerli bir bilimadamıdır kendisi
dediğine katılıyorum konuşmayı çok iyi biliyor bilgiside fazlasıyla var ama bazen topluma karşı çok saçmalıyor ipin ucu kaçıyorbana göre birşeyleri bilen ve konuşmasınıda iyi bilen birisi fakat bazen cidden saçmalayabiliyor (kendi düşüncem)
bana göre ilber ortaylı gibi duayen ve kendini iyi yetiştirmiş hocalardan birisiben çok fazla linçlendiğini düşünüyorum hem dini yüzünden hemde kendi *** yediği için ki bunu yanlış bilmiyorsam depremde bunu yiyerek hayatta kalınabilir mi diye yapmıştı (contraya saygımı bu adama salladığı için kaybettim)
siz ne düşünüyorsunuz?
kalite kokuyo yorumKendisi ülkemizi önde gelen isimlerindendir asıl uzmanlık alanı jeoloji olsa da aynı zamanda diğer konularda da oldukça bilgisi vardır yaşı ilerlemiş olsa bile şarap gibidir adeta şuan bile arı gibi harıl harıl çalışır olayların hepsine bilim ile yaklaşır halkın sevmeme sebebi ise insanların yüzüne bilimsel açıklamaları çekenmeden vurur kendisine saygım çok yüksek seviyededir boş vakitlerimde izlerim kesinlikle ülkenin izleyip dinlemesi gereken bir insandır aynı zamanda ilber ortaylıyı da dinlemek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?