hocam karşıma 1 kaç kere çıktı bilim adamı oldunu biliyorum geçen gün haberde gördüm deprem ile ilgili konuşurkenben çok fazla linçlendiğini düşünüyorum hem dini yüzünden hemde kendi *** yediği için ki bunu yanlış bilmiyorsam depremde bunu yiyerek hayatta kalınabilir mi diye yapmıştı (contraya saygımı bu adama salladığı için kaybettim)
özellikle instagramda celal şengör ile alakalı videolarda çok görüyorum bu adamın hangi üniversitede okuduğu başarılarını bilmeyen insanlar bunlar
celal şengör ülkemizin en önemli biliminsanlarından biridir net
siz ne düşünüyorsunuz?
hayatında hiçbir başarısı olmayan insanlar bu adama sallıyor ya bitiyorum
contra nerede eğitim görmüş allah aşkına ne gibi başarısı var bilimde dünyaya ne +sı var bana bi söylermisin?Contranın bi sözü vardır
Yeni bir sigara keşfedip içip 2012ye gelmiş en azından b*k yememişcontra nerede eğitim görmüş allah aşkına ne gibi başarısı var bilimde dünyaya ne +sı var bana bi söylermisin?
contra babasının vitaminiyken o adam yurtdışında Albany'de bulunan New York Eyalet Üniversitesi Jeoloji bölümünde eğitim görüyordu
ne gibi başarılara imza attı mesela dünyaya ne gibi fikirler sundu?
onu depremde yenilerek hayatta kalınabilir mi onu denemek için yapmıştı sanırsam katılıyorum biraz saçmalayabiliyor katılıyorum fakat contra boş sallamış hiçbir sebeb yokkenYeni bir sigara keşfedip içip 2012ye gelmiş en azından b*k yememiş
dipsiz bir kuyu adam keşke fırsatımız olsa da bi kaç saat sohbet edebilsek o bir kaç saatlik bilgi bi süre götürür bizi vallaben çok fazla linçlendiğini düşünüyorum hem dini yüzünden hemde kendi *** yediği için ki bunu yanlış bilmiyorsam depremde bunu yiyerek hayatta kalınabilir mi diye yapmıştı (contraya saygımı bu adama salladığı için kaybettim)
özellikle instagramda celal şengör ile alakalı videolarda çok görüyorum bu adamın hangi üniversitede okuduğu başarılarını bilmeyen insanlar bunlar
siz ne düşünüyorsunuz?
bence kendi b*kunu yemesi haricinde iyi adamben çok fazla linçlendiğini düşünüyorum hem dini yüzünden hemde kendi *** yediği için ki bunu yanlış bilmiyorsam depremde bunu yiyerek hayatta kalınabilir mi diye yapmıştı (contraya saygımı bu adama salladığı için kaybettim)
siz ne düşünüyorsunuz?
kendisi çok ehli sünnet bir hocamızdır çok değerli çok dini konulara ehemmiyet veren bir insandır severiz kendisi öhömben çok fazla linçlendiğini düşünüyorum hem dini yüzünden hemde kendi *** yediği için ki bunu yanlış bilmiyorsam depremde bunu yiyerek hayatta kalınabilir mi diye yapmıştı (contraya saygımı bu adama salladığı için kaybettim)
siz ne düşünüyorsunuz?
ben çok fazla linçlendiğini düşünüyorum hem dini yüzünden hemde kendi *** yediği için ki bunu yanlış bilmiyorsam depremde bunu yiyerek hayatta kalınabilir mi diye yapmıştı (contraya saygımı bu adama salladığı için kaybettim)
siz ne düşünüyorsunuz?
a birde ilber hoca tabi ki vazgeçilmez sohbet olurdipsiz bir kuyu adam keşke fırsatımız olsa da bi kaç saat sohbet edebilsek o bir kaç saatlik bilgi bi süre götürür bizi valla
ikisi tam bi bomba ya efsane adamlara birde ilber hoca tabi ki vazgeçilmez sohbet olur
harbi lan cok gereksiz linçleniyor. şahsen ona saygım büyük, okumuş etmiş biri. özel olarak fazla bir sevgim olmasa da ona saygım büyük açıkcasıben çok fazla linçlendiğini düşünüyorum hem dini yüzünden hemde kendi *** yediği için ki bunu yanlış bilmiyorsam depremde bunu yiyerek hayatta kalınabilir mi diye yapmıştı (contraya saygımı bu adama salladığı için kaybettim)
siz ne düşünüyorsunuz?
böyle insanları seviyorum ya evet özellikle okumamış insanlar çok sallıyorharbi lan cok gereksiz linçleniyor. şahsen ona saygım büyük, okumuş etmiş biri. özel olarak fazla bir sevgim olmasa da ona saygım büyük açıkcası
dimi lan, bizim üst katta bi dayı var. çok pis sallıyo oyle celal hocam gibi insanlara, lafta anlatamıyosun yaşlı başlı herife yaböyle insanları seviyorum ya evet özellikle okumamış insanlar çok sallıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?