TRGameAirs' Alıntı:Başkan Yaptığın Program Veya Nasıl Yaptığını söyleyebilirmisin cs6 falanmı acaba ?
FedreanDS' Alıntı:TRGameAirs' Alıntı:Başkan Yaptığın Program Veya Nasıl Yaptığını söyleyebilirmisin cs6 falanmı acaba ?
cs6 kardesim
TRGameAirs' Alıntı:FedreanDS' Alıntı:cs6 kardesim
ayrı bir program indirmek gerekiyormu cs 6 dan nasıl yapılıyor hocam cok güzel videosu falan varmıdır
alimert031' Alıntı:ellerinize saglık cok güzel bir hile olmus
Moyré' Alıntı:Fotoğrafa kendi imzanızı ekleyin.Edit : Fotoğrafa kendi imzanı ekleyemezsin çünkü çalıntı, inkar edersen çaldığın linki paylaşmak zorundayım.
FedreanDS' Alıntı:Moyré' Alıntı:Fotoğrafa kendi imzanızı ekleyin.Edit : Fotoğrafa kendi imzanı ekleyemezsin çünkü çalıntı, inkar edersen çaldığın linki paylaşmak zorundayım.
inkar ediyorum paylas
benim demedim zatenMoyré' Alıntı:
FedreanDS' Alıntı:benim demedim zatenMoyré' Alıntı:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Moyré' Alıntı:FedreanDS' Alıntı:benim demedim zaten
Peki hocam.O yüzden CS6'Da İllüstrasyon çalışması yaptınız.
FedreanDS' Alıntı:Moyré' Alıntı:Peki hocam.O yüzden CS6'Da İllüstrasyon çalışması yaptınız.
Bu fotograf haricinde yapmadigimi nerden biliyosun peki? :d
Moyré' Alıntı:FedreanDS' Alıntı:Bu fotograf haricinde yapmadigimi nerden biliyosun peki? :d
Ortada komik olan bir şey yok.Zaten aldığın siteyi attım.Daha kanıtlanacak bir şey varmı?
FedreanDS' Alıntı:Moyré' Alıntı:Ortada komik olan bir şey yok.Zaten aldığın siteyi attım.Daha kanıtlanacak bir şey varmı?
var mi ? bende sana zaten benim olmadigini soyledim ben hizliresimle buraya attiktan sonra kimden caldigim beni ilgilendirmez
FedreanDS' Alıntı:Moyré' Alıntı:Ortada komik olan bir şey yok.Zaten aldığın siteyi attım.Daha kanıtlanacak bir şey varmı?
var mi ? bende sana zaten benim olmadigini soyledim ben hizliresimle buraya attiktan sonra kimden caldigim beni ilgilendirmez
Moyré' Alıntı:FedreanDS' Alıntı:var mi ? bende sana zaten benim olmadigini soyledim ben hizliresimle buraya attiktan sonra kimden caldigim beni ilgilendirmez
Kardeşim konunu editlermisin?, tasarım telifli forum her an telif yiyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?