Süper Üye
insanlık olarak baktığında bize yakışır bir hareket mi sence bunun tartışılması lazımaz bile yapmış soylarını kurutması gerekirdi
ondan sonra conkbayırından aşşağıya yuvarlaması lazımdı
Her ne kadar arapları sevmesem de buna katılmıyorumaz bile yapmış soylarını kurutması gerekirdi
ondan sonra conkbayırından aşşağıya yuvarlaması lazımdı
kanka bizi araplaştırmaya çalışanların hepsi ölmesi gerekti zaten. annem ismimi göktuğ koyucakmış gök türk ismi diye . dedem izin vermemiş illa enver olsun demişler.Her ne kadar arapları sevmesem de buna katılmıyorum
Enver de Türk ismidir aslında Enver Paşa en büyük Turancılardandır biliyorsundurkanka bizi araplaştırmaya çalışanların hepsi ölmesi gerekti zaten. annem ismimi göktuğ koyucakmış gök türk ismi diye . dedem izin vermemiş illa enver olsun demişler.
Teşekkür ederimBilgilendırme amaçlı cok ıyı olmus emegıne saglık
Teşekkür ederim sağolun her zamanSayenizde bilgilendim sizleri kutluyorum
Karışık diyebiliriz bizi satanlar genelde isyan çıkaranların olduğu yerlerde görev yaptı.astığı 6 7 arap suçlu arap mı? suçsuz sivil haktan araplar mı ? dostum ona göre yaptığının doğru olup olmamasını tartışabiliriz.
Orası öyle. Ben de bir Kürdüm mesela ama gram kürtçe bilmem, adetlerle alakam yok. "isteyerek" asimile olmuşuz.kanka bizi araplaştırmaya çalışanların hepsi ölmesi gerekti zaten. annem ismimi göktuğ koyucakmış gök türk ismi diye . dedem izin vermemiş illa enver olsun demişler.
Türk ismi kankam evet.Orası öyle. Ben de bir Kürdüm mesela ama gram kürtçe bilmem, adetlerle alakam yok. "isteyerek" asimile olmuşuz.
Post automatically merged:
Bu arada Enver türk ismi değil mi ya
hayır kökeni arapça ama türkler daha çok kullanıyor araştımıstımTürk ismi kankam evet.
Öyle düşünme mesela Leyla ismi kökeni arapça ama eski kaynaklara bakarsan Beyla olarak geçiyor Türklere ait yani arapçaya geçen çok ismimiz var. Enver de onlardan biri.hayır kökeni arapça ama türkler daha çok kullanıyor araştımıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?