Yabancı numaralı siteleri nedense Facebook kabul etmiyor. Vpn ilede girip denemedim ama bana yerli numara gerek gibi.Receive SMS Sitelerine Girip Bakabilirsin
Hocam nasıl o para geldi anlamadım, zaten bu tarz sitelerde önce yükleme yapıyorsun sonra onu harcıyorsun.Eftden 10tl atıp denenebilir tabi güvenilen sitelerde. Zaten tek kullanımlık numara atıyorlar gördüğüm kadarıyla, ileride o numaraya ihtiyaç olursa ulaşamayabiliriz.abi aman diyim sakın bulaşma sms o ay sitelere bana 59 tl geçirdiler
virus bulaşıypr hwcı boşver telefomuza zararYabancı numaralı siteleri nedense Facebook kabul etmiyor. Vpn ilede girip denemedim ama bana yerli numara gerek gibi.
hepsi aynı reis bence tavsşye etmemRiskli o işler
Post automatically merged:
Ama virüssüz bulursan güzel.
bu virus biziallah bullak ettiBeyler ne virüsü Allah aşkına.Sms onay sitesi diyorum, sosyal medya platformlarına hesap açtıktan sonra onlar üzerinden sms onayı yaptırmak için.Bizim telefonla bir ilgisi yok. İki dezavantajı var sadece 1.si 10tl bile yatırsan, sonra muhatap almasalar paranız yanar. 2. tekrardan o numaraya ihtiyacınız olsa ulaşamayabilirsiniz. Zaten oyun için açıyorum, büyük ihtimal banlanacak hesaplar.
aynen o sitelerden yiziün telefona virus girdi ve yavaşladı iyiceneBence O işlere girme derim hocam ben pek güvenemiyorum o tarz sitelere
Ne gibi zararı olabilir? Kart bilgisi vs girmeyeceğim zaten atmden ıbana en fazla 10tl atacağım. 10 tl için dolandıracaklarını sanmıyorum ama biraz kaliteli firma var mı onu merak ediyorum,uğraştırmasınlar diye.Bence O işlere girme derim hocam ben pek güvenemiyorum o tarz sitelere
valla gardaşım haklsıın 10 tl için dolandırılmaya bilirsin ama güvenme o tarz sitelere nolur nolmaz hocamNe gibi zararı olabilir? Kart bilgisi vs girmeyeceğim zaten atmden ıbana en fazla 10tl atacağım. 10 tl için dolandıracaklarını sanmıyorum ama biraz kaliteli firma var mı onu merak ediyorum,uğraştırmasınlar diye.
bunun gibi bir sitemi mesala hacıonay.mobi var aga bide sms receiver yazarsan bisürü site çıkar karşına onları kullanabilirsin. yararlı olur bunlar
bunlarda işe yarıyormu o ben fake numaralrı başka şeylerde kullanıyomdaSanal fake numara alabilirsin dostum
teşşekürler reis saolsınyav ne adamlar var yorum kasmak için bilmediği boklara atlıyorlar madem bilmiyorsunuz birşey demeyin arkadaşlarBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyapabilirsin kardeşim güvenilir diğerlerinde gelmiyor bölge numarasını pubgye yazıcaksın üstüne tıklayıp bekliyiceksin 10 sn sürmez internete kodun düşmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?