Çeşitli Sunuculardan Ban Yedirtmeyen Hile?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
aynen hileye para vermek cok sacma bence anti-banlı hıleler eskıde kaldı ban atmayan hıle olursa ben de yapıcam.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Vape v3.24 şuan da kırıldı fakat enjecte edilmiyor mods klasörüne atıp forge ile kullanmanız gerekiyor ve bu bir çok cliente girmenizi engelliyor. Yanlış bilgi vermeyin.
Post automatically merged:

Vape gibi bir hile kırılabilirse çok iyi olur
Daha vape'nin ne olduğunu bilmiyorsun sadece mesaj kasmak için mesajımı kopyalıyorsun yazık gerçekten.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir kaç hile var ama dolar üzerinden oda sana gelirmi bilmem :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
dostum bu hileler hep dolarla satılıyor benim bildiğim future var ama oda paralı pahalı biraz

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Son Günlerde, Özellikle Karantina Günlerinde Minecraft'a Çok Sardım. Eminim ki Sizde Oynuyorsunuzdur.
Asıl Bu Konuyu Açma Sebebim, Hileler.
Minecraft'ta Kullanabileceğiniz Binlerce Hile Var. Fakat Bunların Çoğu Hypixel Gibi Yüksek Seviye, Premium Sunucularda Ban Yiyor.
Paralı Hileler İse En Az 15-20 Dolar, Bazıları İse 90 Dolara Kadar Çıkıyor.

Site Yöneticilerinden Bir Ricam Bulunacak, Bazı Paralı Hileleri Bizim İçin Kırabilir misiniz? Veya Kırılmış Bir Versiyonunu Siteye Ekleyebilir misiniz?

Kimse Bir Hileye 15 Dolar Vermek İstemez, Hemde Türkiye'de Yaşıyorsa. :kaybear:
oyle olmuyor malesef her oyunun ban sistemi boyle isler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
in fact, every game has its security, but we always get a little cheat to cheat the server system so we can use scripts or hackers

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Doğruya doğru sitede adminler kırmaz ama free ile paid/ücreti hile arasında aman aman fark yok sana önerim liquid bounce kullan yada sigma free kullan free hilelerde iyi eğer kıran olursa flux veya sigma ve remix gibi az ve öz hileleri kırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...