Seçkin Üye
belirli bir bütçe sınırım yok ancak, gidipte r25e 100bin bayılmak istemiyorum bende cfye kaydım bu yüzden hem ucuz hem güzel spor görünüşlü diye.bütçen ne kadar kardom
eski model yüksek cc istiyorum aslında ancak kaçak göçek süremeye gerek yok a2 var henüzKardeşim 60 bine 20kw motor çok düşük. bu bantta düşünüyorsan 2.el r25 bak. zira bu motor sade görsellik. 2.el yüksek CC de bakabilirsin düşünürsen
Çok güzel motor arkadaşımda var tavsiye ederim. Görüntüsü de baya iyiNormal şartlarda sıfır r25 vs düşünüyordum ancak fiyatlar dudak uçuklatacak vaziyette olduğu için durumlar malum, başlıktaki motor çin malı pekte gücü kuvveti yok ancak görünüşü hoşuma gitti sizce 2.el r25 vs mi bakmalıyım yoksa sıfır cf alıp yoluma mı koyulmalıyım
Kardeşim sezai abinin lafı var al gitsinNormal şartlarda sıfır r25 vs düşünüyordum ancak fiyatlar dudak uçuklatacak vaziyette olduğu için durumlar malum, başlıktaki motor çin malı pekte gücü kuvveti yok ancak görünüşü hoşuma gitti sizce 2.el r25 vs mi bakmalıyım yoksa sıfır cf alıp yoluma mı koyulmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?