☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
neyi anlamadın ?ANLAYAMIYORUM YA ama anlayanlar olur illa başarılı anlatım saolun..
Hep yek buraya cuk diye oturmuş patladım KASLDGJLŞAKSDJGSDGKLFŞADSGHNMKLŞADFHNMDFA
Ellerine sağlık tekrardan çok güzel oluyor senin editlerin beğenerek izliyorum şahsen daha iyi olması dileğiyleya zaten filmin her sahnesi böyle editlere cuk diye oturuyor tabi
editte işçilik güzel ise cuk oturuyor
daha güzel işçilik ile daha iyi editlerimizi yapacağız inşallah dostumEllerine sağlık tekrardan çok güzel oluyor senin editlerin beğenerek izliyorum şahsen daha iyi olması dileğiyle
Tsk ederim dostum daha iyi editler ile yavaş yavaş gelişmeye devamcok iyi emeğine sağlık QWKMEQWLKEWQLKWQE
heycanla bekliyoruz editler baya iyi ŞLÖQWEŞLQWLŞEQWŞL rica ederim ne demekTsk ederim dostum daha iyi editler ile yavaş yavaş gelişmeye devam
Baktım video güzel gidiyor hiç bozmadım olduğu gibi yükleyeyim dedim doğrusu gerçekten uzun olduSes dublajı felan cok ıyı olmuşta sıktı kanka cok uzun surmus kısa yap biraz youtubeden kolpaçino kesitleri izliyomsu gıbı hıssettim.
sen açtın bi youtube kanalı bunları da oraya yükledin bak şimdi asdfşlsadf
1-2 yıla editor kesilecek başımızadaha güzel işçilik ile daha iyi editlerimizi yapacağız inşallah dostum
bakalım ses montajı yada dublaj yapabilirsek daha efsane olacak
video üzeri resim koymaya gerek kalmadan
küfürbaz haydo gibi edit yaparız dublaj işi olursa belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?