Merhaba c++ da yeniyim ve kendimi geliştirmek amaçlı pointblank da chams kodluyorum. Fakat bir sorunum var.
Hangi oyunda yaparsam yapayım stride kullanarak yaptığım chams sürekli oyunu kastırıyor aşırı kötü bir performans yaşatıyor. Çok eskiden wolftü de de bi ara chams yapmıştım aynı sorunu orada da yaşıyordum sürekli kasma oluyordu.
Yani açıkcası anlam veremiyorum bu kasma sorunu ne kadar araştırsam da bu konuya dair açılmış bir yardım konusu veya bilgilendirme konusu bulamadım.
Belki forumda; benim gibi bu sorunu yaşayanlara bilgisini, tecrübesini aktaran biri çıkar diye bu konuyu açtım.
Dipnot: Arkadaşlar hangi oyunda chams yaparsam yapayım farketmiyor csgo da dahil oyun çok fena kasıyor oynanmıyor ağır çekime almış gibi oluyorsunuz. Acaba bu kodlamam dan mı kaynaklı memory leak oluşturduğumu da sanmıyorum kodlarımı defalarca kez inceledim.
Edit1:
Google aramasından buraya gelenler varsa da eğer sorun stride ile alakalı bendeki stride haritada bazı yerleride boyadığı için kasıyormuş. Farklı bir stride buldum silahı %50 filan boyuyor ama kasma sorunuda olmuyor. Yani kısaca sizde kastırmayan bir stride bulmak zorundasınız