şaka uğruna yapılmış bir virüsBir zamanlar çok yaygındı şuan adını bile duymuyoruz sağlam virüstü ama
bende yaşamadım Allah Korumuş bizi ama videoyu izleyince etkilendim.hiç başıma gelmedi videoyu gorene kadar da haberim yoktu neymiş bu boyle ya abartılarak anlatmıyorsa adam cidden felaketmiş şirketler adına felan yıkıcı birşey
en çokta ofisler ve okullar etkilenmişe benziyor.Okulların bilgisayar laboratuarında hâlâ yaşıyor
fakat sonradan virüsü silmeninde icabına bakıp hakkınızıhelaledin.exe yi yapmış.3 sene önce yedim bu virüsü ah lan mustafa
evet onu indirip temizledim zatenfakat sonradan virüsü silmeninde icabına bakıp hakkınızıhelaledin.exe yi yapmış.
Evet yaptığı hatayı düzeltmiş kral adamAma hakkınızıhelaledin.exe baya epic olmuş ya.
Bende duymamıştım bu video sayesinde bilgilendimyıllardır bilgisayar ile ugraşırım ama adını hiç duymadım
Kötü anılarınızı hatirlattigim için kusura bakmayınOrtaokuldayken yemiştim bu virüsü anılarım depreşti.
benim zamanımda bitane maymun vardı muzlar falan çıkıyordu masaüstüne bişey yaptırmıyolardı maymunu izliyorduk sadeceEvet yaptığı hatayı düzeltmiş kral adam
Post automatically merged:
Bende duymamıştım bu video sayesinde bilgilendim
Evet en belalı virüslerden biri o adını çok duydum ama iyiki o virüs bulaşmış. Bı anda çıkıp korkunç ses çıkartiyormus o doğrumu?benim zamanımda bitane maymun vardı muzlar falan çıkıyordu masaüstüne bişey yaptırmıyolardı maymunu izliyorduk sadece
Bu aralar videolarıni görüyorum da yorumlarda hep böyle yazıyorlar ondan bı soriyim dedimHatırlamıyorum kiSadece Maymun İle Muzları Hatırlıyorum. Tüplü Monitör Windows 98 Zamanlarından Bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?