Evet eskiden virüsü silmemiz için bizi çağırmışlardı zar zor format atmıştık sonra usbleri çöpe attıkbende yaşamadım Allah Korumuş bizi ama videoyu izleyince etkilendim.
Post automatically merged:
en çokta ofisler ve okullar etkilenmişe benziyor.
doğru hatırlıyorsun dostum hatta hala birilerimizin usblerinde pc lerinde yaşıyor diye iddalar var.musallat flash belleklerle mi bulaşıyodu yanlış mı hatırlıyorum ?
arkadaşına şaka uğruna yapıyorsun ama büyüyor hatta dünyada haber oluyorhakkınızıhelaledin.exe çok epic olmuş harbiden helal olsun musallet.exe nasıl bir virüs ya böyle meraklı meraklı izledim eyw
1 maymun 2 musaLLaT .dayyyy en kanser virüs ya. delirtiyo adamı.
maynun ne knk bilimorum lna asfnkasjlgnakjgnk nasip olmasın inş1 maymun 2 musaLLaT .d
ekrana bi anda maymun çıkıyor sana ızdırap çektiriyor youtubeye yaz bulursun düşman başına vallamaynun ne knk bilimorum lna asfnkasjlgnakjgnk nasip olmasın inş
ayyy gördüm kanser maymun ya doblocu göbeği var bi de skgjslghsljgjksgekrana bi anda maymun çıkıyor sana ızdırap çektiriyor youtubeye yaz bulursun düşman başına valla![]()
Sanş işte iyiki bulaşmamış15 senedir bilgisayarlar ile içli dışlı olsam bile hiç yemediğim virüstür
Tek hatırladığım virüs olayım ilk okulumda Spiderman fotoğrafı indirmiştim bilişim dersinde o bilgisayarı çökertmişti nedenseSanş işte iyiki bulaşmamış
Bu musaLLaT.exe de daha çok okullarda yayılmış hatta bilişim dersleri kaldırılmıştıTek hatırladığım virüs olayım ilk okulumda Spiderman fotoğrafı indirmiştim bilişim dersinde o bilgisayarı çökertmişti nedense
Yakalansa içeri atarlar mustafayı sıfır şakaBu musaLLaT.exe de daha çok okullarda yayılmış hatta bilişim dersleri kaldırılmıştı
Hakkinizhelaledin.exe yi yaptıktan sonra bir daha kimse haber alamamiş tüm bilgilerini silmiş diyordu charmYakalansa içeri atarlar mustafayı sıfır şaka