Chat GPT google'lın tahtını elinden alabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Son zamanlarda artık ChatGPT'yi çok fazla duymaya başladım. Öyle meraktan denemek istedim gerçekten çok muazzam bir şey. Yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını gördüm. Asıl merak ettiğim soruyu başlıkta yazdım zaten. Geçen gün bununla ilgili bir yazı çıktı karşıma sanırım google %49'unu satın almış işte yok yönetim ekibi kırmızı alarma falan geçmiş. Detaylı bilgisi olan birileri beni aydınlatabilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
google bir arama motoru chatgpt ise yapayzeka konu arasında bağlantıyı anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bir yapay zekanın bir arama motorunun yerine geçmesi ancak çok uzak gelecekte mümkün ancak elbette ki fonksiyonel olarak bazı durumlarda arama motorunu geride bırakabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bir yapay zekanın bir arama motorunun yerine geçmesi ancak çok uzak gelecekte mümkün ancak elbette ki fonksiyonel olarak bazı durumlarda arama motorunu geride bırakabilir
neden çok uzak bi gelecekte olsun ki şu an google gibi her istediğimi alabiliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
google bir arama motoru chatgpt ise yapayzeka konu arasında bağlantıyı anlamadım
google ile aynı işlevi görüyor neredeyse yani googledan istediklerimi buradan da alabiliyorum hatta bazı durumlarda daha fazlasını veriyor
google kurumunun çok uzun yıllarda edindiği tecrübe ve shortcutları var yapay zeka daima hatalar verebilir her hatanın tek tek ayıklanması seneler sürecektir bence
Eğer yanlış bilmiyorum 30 ya da 20 civarında mühendis tarafından geliştiriliyor şu an eğer mühendislerin sayısı artırılırsa kısa zamanda çok fazla yol kat edebilir. zaten halka açık şu an kendi kendini geliştiriyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Google kolay kolay bitmez bence microsoft gibi o da çok kollu

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eğer zamanla güzel bir arayüz geliştirirse neden olmasın ama bu haliyle çok ilkel hala

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Google kolay kolay bitmez bence microsoft gibi o da çok kollu
Tabii ki öyle kolay kolay bitmesi söz konusu değil ancak rakip olabileceğini düşünüyorum ama belli olmaz en kötü ihtimalle googleın tahtını sallandırır

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
google yerleşmiş kimsenin yerine geçeceğini sanmıyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
you can ask chatGPT anything as long as it's not illegal :D

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
google hersey alıştı hocam başkasına gecmek cok zor

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Ödev yapıyor hikaye yazıyor. Yazılım da takıldığınız yerde sorduğunuz zaman yardım bile ediyor fena bir şey :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kral ikisi de farklı şeyler kıyaslarken bari aynı kategorideki şeyleri kıyaslasaydın keşke

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Kendini o yöndede geliştirdiği takdirde mümkün olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam google ile chat GPT farklı kategorilerde apayrı
öncelikle googleda bir yapay zeka oluşturup karşılık verceği söyleniyor zaten şuanlık cheatgpt varlığı biraz ses getirdi onun haricinde google gibi bir devin tahtından etmesi oldukça zor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hocam google ile chat GPT farklı kategorilerde apayrı
öncelikle googleda bir yapay zeka oluşturup karşılık verceği söyleniyor zaten şuanlık cheatgpt varlığı biraz ses getirdi onun haricinde google gibi bir devin tahtından etmesi oldukça zor
hocam haklısınız. zaten google'la pek bir şey yapamaz ama göz ardı edilecek bir şeyde değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...