Bu FaceInjector Paste si olan CyberANT-Loader ı derleyemiyorum sdk ve library leri eklediğim halde saçma sapan hatalar veriyor, source mi hatalı yoksa benmi yanlış birşeyler yapıyorum ? yardımcı olursanız sevinirim
Bu FaceInjector Paste si olan CyberANT-Loader ı derleyemiyorum sdk ve library leri eklediğim halde saçma sapan hatalar veriyor, source mi hatalı yoksa benmi yanlış birşeyler yapıyorum ? yardımcı olursanız sevinirim
ARKADAŞLAR SORUN Ap açık belliymiş, boşu boşuna internetten orada yazan lib leri indirip eklemeyi denemeyin çünkü bulsanız bile sürüm uyuşmazlığı olacaktır hele vmprotect i edit ise zaten 0, yani kısacası BU SOURCE ÇÖP BİR İŞE YARAMAZ, iyi forumlar.
Github kütüphaneleri direk kaldırır yüklerken onları kendin yüklemen gerek.
Post automatically merged:
VmProtect edit yapılma bile string sana vericektir. Bu yüzden dediğin olay geçerli değil her kütüphanede geçerlidir ana dizini değişemezsin. String değişebilirsin sadece.
Eksik olan dosyalar SDK dosyaları kardeşim en üsteki ve en alttan 2. hariç, sistemine SDK kuracaksın daha sonrasında proje ayarlarından SDK dizini seçeceksin