4 May 2023 #1 Kahvetsiz Onaylı Üye Katılım 2 May 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI güvenliği o kadar iyi olmayan bir sunucu da metin botu açmak istiyorum cheat engine kullanmamı söylediler ama hangi kodları yazıcam ne yazıcam bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
güvenliği o kadar iyi olmayan bir sunucu da metin botu açmak istiyorum cheat engine kullanmamı söylediler ama hangi kodları yazıcam ne yazıcam bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
Çözüm lordtaco 4 May 2023 Python ile yapabilirsin, aşağıda örnek bir proje bıraktım. YouTube'dan alıntıdır istersen videoyu'da izleyebilirsin ; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Python ile yapabilirsin, aşağıda örnek bir proje bıraktım. YouTube'dan alıntıdır istersen videoyu'da izleyebilirsin ; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
4 May 2023 #2 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI Python ile yapabilirsin, aşağıda örnek bir proje bıraktım. YouTube'dan alıntıdır istersen videoyu'da izleyebilirsin ; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Python ile yapabilirsin, aşağıda örnek bir proje bıraktım. YouTube'dan alıntıdır istersen videoyu'da izleyebilirsin ; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap