anti vürüs programları kapalı mı ?minecrafta .exe olarak yeni bir hile yapmaya çalışıyorum kendi bilgisayarımda sorunsuz her şekilde çalışan offsetleri buldum fakat başka bir bilgisayara gönderdiğimde çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim ingilizcem çok iyi değil diğer forumlardan birşey anlamadım
evet kapalıanti vürüs programları kapalı mı ?
sabit olduğunu düşünüyorum 30un üstünde deneme yaptımSabit offsetlermi ?
win güncelmi ?evet kapalı
sabit olduğunu düşünüyorum 30un üstünde deneme yaptım
Java için Process Hacker kullan Offsetler her bilgisayara göre değişebiliyor tekrar bulman gerekebilirminecrafta .exe olarak yeni bir hile yapmaya çalışıyorum kendi bilgisayarımda sorunsuz her şekilde çalışan offsetleri buldum fakat başka bir bilgisayara gönderdiğimde çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim ingilizcem çok iyi değil diğer forumlardan birşey anlamadım
daha deminki arkadaşımızın dediği gibi eğer offsetler sabitse programdan daha iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olucaktırevet kapalı
sabit olduğunu düşünüyorum 30un üstünde deneme yaptım
this is not working another computerminecrafta .exe olarak yeni bir hile yapmaya çalışıyorum kendi bilgisayarımda sorunsuz her şekilde çalışan offsetleri buldum fakat başka bir bilgisayara gönderdiğimde çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim ingilizcem çok iyi değil diğer forumlardan birşey anlamadım
yes how can i solve this do you know ?this is not working another computer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?