Üye
Kullandığın script kodunu buraya yazarsan ne yapmaya çalıştığını ve neden çalışmadığını anlıyabilirim
[ENABLE]
//code from here to '[DISABLE]' will be used to enable the cheat
alloc(newmem,2048)
label(returnhere)
label(originalcode)
label(exit)
newmem: //this is allocated memory, you have read,write,execute access
//place your code here
mov eax,#999
originalcode:
exit:
jmp returnhere
0D393C3C:
jmp newmem
nop
returnhere:
[DISABLE]
//code from here till the end of the code will be used to disable the cheat
dealloc(newmem)
0D393C3C:
mov eax,[ebx+0188E200]
//Alt: db 8B 83 00 E2 88 01
Ytden öğrendigim bilgiler ile yapmaya çalışıyorum benimde fazla bir hakimiyetim yok o yüzden konu açtımBulduğun adressler geçici adressler olabilir bu yüzden ilk oyunda çalışır oyun kapanıp açıldıktan sonra adressler değiştiği için çalışmıyor olabilir. Daha önce hiç script mantığıyla çalışmadığım için detaylı bilgiye sahip değilim.
Peki bunu nasıl yapabilirim bir kaynak vs varmı gerçekten çok istiyorum ve uğraşıyorum sanırım işsizim şimdiden teşekkürler0D393C3C:
Bu tür adres kullanıyosun bunlar o an oluşturulmuş bellek adressleridir bunlar oyunu kapatıp açtığın zaman değişirler. Senin modülle adresi alıp o bölümdeki adresle değiştirmen lazım mesela
chrome.exe+1104:
Rahatsız ediyorum ama daha açık anlatabilirmisinEkli dosyayı görüntüle 27424
0D393C3C: Adresine gittiğinde işaret ettiğim yerlerde yazar modülle adress bilgisi
Rahatsız ediyorum ama daha açık anlatabilirmisin
Ben adresi arattıktan sonra senin işaret attığın yerlerdeki kodları 0D393C3C Bu kod ile değiştireceğim sanırım doğru mu anladım?Resim attım sana o adrese gideceksin modülle base + adressini yazacaksın "chrome+1457 " gibi bunun bilgiside gösterdiğim resimde işaretlediğim alanlarda yazıyor cheat engine ile o adrese gidip o işaretlediğim alanlara bak
Şimdi sc yi ayarlıyorum fakat 2.ele girdigimde çalışmıyor buldugum şeylernasıl bi hata alıyorsun dostum
kodları attım zatenmemory viewer bölümünün ssini atar mısın? belki ona göre yardımcı olabilirler
Ekli dosyayı görüntüle 27424
0D393C3C: Adresine gittiğinde işaret ettiğim yerlerde yazar modülle adress bilgisi
eğer memory viewerin burdaki gibi gözükmüyosa diye dedim çünkü anlattığı şekilde yapsaydın çoktan sorunun çüzülmüştü bazı exe lerde sadece adress yazıyo modül+adress yazmıyo ona göre belki yöntemi varsa modül+adress bilgisini bulmayı anlatabilir.
hocam teşekkürler baya ilerledim No Recoil , No Reload , No Weapon Swap gibi özellikler yaptım kullanıyorumUmarım başarılı olurusn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?