Çözüldü Cheat engine üzerinden MTA için para hilesi nasıl yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Mta'da cheat engine üzerinden para hilesi yapmaya çalışıyorum ama değeri arattığımda sunucudan bağlantım kopuyor yada xxx kişisi tarafından atıldınız diyor otomatik olarak nasıl yapabilirim (lütfen yorum kasmak için yorum yapmayın)

Çözüm
öncelikle merhaba mta da guncel çalışan hile yoktur hele cheat engine ile girince direk fark ediyolar kardeşim bende bi zaman mta oynuyodum önceden evet oluyuodu ama 1 senedir fixlediler yani yeni bir script ile artık senş hemen fark ediyolar bende baya duştum peşine ama yok olmuyo.
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
öncelikle merhaba mta da guncel çalışan hile yoktur hele cheat engine ile girince direk fark ediyolar kardeşim bende bi zaman mta oynuyodum önceden evet oluyuodu ama 1 senedir fixlediler yani yeni bir script ile artık senş hemen fark ediyolar bende baya duştum peşine ama yok olmuyo.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
başka bir programla olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...